Erfaren geotekniker Bergen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.400 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.11.2016

Litt om oss
Sweco i Bergen er et flerfaglig kontor, med 230 medarbeidere som dekker alle ingeniørfagene. På avdeling for bygg og anlegg er vi per i dag et sterkt faglig miljø, bestående av ca. 60 motiverte og dyktige medarbeidere. Vår geofag-gruppe består av 16 faglige sterke medarbeidere med svært variert kompetanse og erfaring. Vi ønsker å utvide vårt miljø innen geoteknikk, og søker nå etter en nyutdannet geotekniker som kan være med å bygge opp miljøet videre. Er du den vi leter etter?

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektering og rådgivning innen geoteknikk
  • Oppdragsledelse
  • Videreutvikling av faget geoteknikk i Sweco
  • Kvalitetssikring
  • Bistand i tilbudsarbeid og markedsføring

Muligheter
Flerfagligheten er vår styrke. Bergenskontoret leverer rådgivningstjenester innenfor alle fag, og det er motiverende og utviklende å jobbe i spennende prosjekter med mange tverrfaglige utfordringer. Innen geoteknikk har vi vært involvert i prosjektering og oppfølging av flere av de store byggeprosjektene i Bergensområdet, som nye Høgskolen i Bergen, Militært treningsanlegg på Håkonsvern, forprosjekt for ny Kunsthøgskole i Bergen og nytt kontor- og verkstedbygg for Frank Mohn på Askøy. I Bergen har vi også spesialkompetanse på permafrost, og har utført flere oppdrag på Svalbard i tett samarbeid med vårt Svalbardkontor. Vi er inne på flere store samferdselsprosjekter, blant andre er vi inne på byggetrinn 4 av Bybanen i Bergen. Dette oppdraget vil pågå i flere år fremover i tid, og vil kreve våre beste ressurser.

Du vil gå inn som erfaren geotekniker i Bergen, med muligheten til å kunne bidra i videreutviklingen av vårt fagmiljø. Du vil få gode muligheter for faglig utvikling gjennom vårt fokus på kompetanseutvikling og karriereveier for alle ansatte. Vi har særdeles godt arbeidsmiljø. Undersøkelser viser at vi er blant de 10 % beste bedriftene i Norge på dette. Det er vi stolte av, og alle som blir ansatt hos oss må fortsette å bidra til det.

Din bakgrunn
Hvis du oppfyller kravene under, så ønsker vi at du tar kontakt med oss:

  • Du har formell utdanning som geotekniker
  • Du har erfaring fra bygg og anleggsbransjen
  • Du har gode fagkunnskaper
  • Du har interesse for oppdragsledelse av geotekniske prosjekter
  • Du har gode kommunikasjonsevner, snakker og skriver godt norsk
  • Du viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner
  • Du er en lagspiller
  • Du er fremtidsrettet og nytenkende
  • Du har kundefokus

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Elisabeth Baird

Avdelingsleder Bygg og Anlegg

+47 938 45 373

elisabeth.baird@sweco.no

Espen Eidsvåg

Gruppeleder Geofag og miljø

+47 458 81 478

espen.eidsvag@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: