Avdelingsleder Juridisk

Drammen 2036 – større, smartere og sunnere. Elvebyen Drammen ligger sentralt på Østlandet. Det bor 68 000 mennesker i kommunen, men byen er regionshovedstad for et område med 160 000 innbyggere. Drammen er i vekst, har full barnehagedekning, et variert kultur- og næringsliv og et spennende og variert boligmarked. En flerkulturell befolkning setter et mangfoldig preg på bybildet. Se også www.drammen.kommune.no

FirmaDrammen kommune
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist03.11.2016

Drammen er byen der drømmer har blitt til virkelighet. Basert på ambisiøse mål, bredt samarbeid og målrettet innsats gjennom de siste tiårene har Drammens forvandling blitt prisbelønnet for byrom og –utvikling. Men vi hviler ikke på laurbærene. Det er høy utbyggingstakt og spennende satsinger fremover som bl.a. samferdselspakken Buskerudbyen, jernbaneutbygging, sykehusutbygging og planprosesser for en rekke store transformasjonsområder og klimavennlig utbygging gjennom prosjekt FutureBuilt. Virksomhet byplan har funksjon som myndighetsutøver, veileder og kompetansesenter innenfor fysisk planlegging. Virksomheten har ca 40 medarbeidere som representerer et bredt sammensatt fagmiljø der mye av arbeidet er organisert i tverrfaglige prosjekter. Byplan gjennomfører nå en omorganisering til tre avdelinger; planlegging, byggesaksbehandling og juridisk, samt en stabsfunksjon. Det er fokus på å sikre god service, koordinering og kvalitetssikring, samt tilstrekkelig kapasitet til å håndtere en økende saksmengde i en kommune med høy utbyggingstakt.

Fagavdeling juridisk behandler saker knyttet til ulovlighet, klager, seksjoneringssaker og bevilling. Fagavdeling juridisk vil bestå av ca. 5 høyt utdannede medarbeidere. Som avdelingsleder vil du rapportere til byplansjefen og inngå i dennes ledergruppe. Du vil få mulighet til å delta i Drammen kommunes lederutviklingsprogram. Stillingen gir en unik mulighet til å arbeide i en nytenkende by i rivende utvikling. Vi tilbyr gode utviklings- og karrieremuligheter, fleksible arbeidstidsordninger og god pensjons- og forsikringsordning.

Vi søker en avdelingsleder som har ledererfaring og utdanning på mastergradsnivå, fortrinnsvis innen rettsvitenskap. Du bør trives med kombinasjonen av fag og ledelse og mestre både strategiske og operative oppgaver. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samt erfaring fra offentlig virksomhet vil vektlegges. Det kreves gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad hos Delphi Consulting AS, tlf. 23 33 27 70 eller fungerende byplansjef Ulf Tellefsen tlf. 900 85 373. CV og søknad merkes 65830 og sendes innen 3. november 2016. Frem til søknadsfristens utløp, vil alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Det vil utarbeides offentlig søkerliste. Evt. ønske om unntak fra offentlighet må grunngis særskilt i søknaden. Dersom anmodningen om unntak fra offentlighet ikke tas til følge, vil du bli informert om dette.

For å gjenspeile mangfoldet i befolkningen, oppfordrer vi personer med innvandrerbakgrunn til å søke.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: