Salgsingeniør Byggautomasjon

Belimo er et børsnotert teknologiselskap med mer enn 1400 ansatte på verdensbasis. Hovedkontoret ligger i Sveits. Belimo har utviklet, produsert og distribuert elektriske aktuatorløsninger for styring av varme, ventilasjon og air condition systemer siden 1975.

Aktuatorer, ventiler og sensorer er selskapets kjernevirksomhet. Med vårt omfattende utvalg av produkter har vi blitt verdensledende i dette markedet. Det norske kontoret ligger på Bryn i Oslo og har 7 ansatte.

FirmaBelimo Automation Norge
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi fortsetter veksten i Norge og søker

SALGSINGENIØR BYGGAUTOMASJON

Belimo skal levere kvalitet til sine kunder. Ikke bare i form av markedsledende produkter, men også i form av service, oppfølging og veiledning. Målet i Norge er å vokse innenfor alle områder med størst vekst innenfor vann. Vi skal være der prosjekter settes i gang og vi skal være en naturlig partner for så vel rådgivere som byggherrer og konsulenter.

I stillingen som salgsingeniør byggautomasjon får du ansvar for salgsvekst og kundeoppfølging enten innenfor spesifikke produkter eller på spesifikke kunder. Dette skal gjøres via oppsøkende salg. Du skal sørge for å kjenne til prosjekter og bidra til at Belimo kommer med som underleverandør. Du skal holde kundedatabasen ajour, og sørge for markedskunnskap inn i Belimo.

VI ØNSKER AT DU:

  • har høyskole- eller fagutdanning innen KEM, VVS eller Elektro/Automasjon
  • har salgserfaring og god kjennskap til bransjen, med et relevant nettverk
  • arbeider effektivt, strukturert og systematisk, og evner å booke kundebesøk og bygge langsiktige relasjoner
  • har driv og pågangsmot, og ser flere muligheter enn begrensninger
  • kommuniserer og formidler godt på norsk og engelsk, gjerne også på tysk

VI TILBYR DEG:

I Belimo får du en spennende stilling i et solid konsern med god økonomi og et godt renommé på markedet. Du får arbeide med markedsledende produkter, og vil få god opplæring, også ved hovedkontoret i Sveits. Via våre internasjonale kollegaer med stor fag- og bransjekunnskap får du idéer og impulser fra hele verden. Du får firmabil/bilordning og ellers konkurransedyktige betingelser. Vi har en flat organisasjon, og du vil rapportere til adm. direktør.

Kontaktpersoner:
Karin M. Jensen, BELIMO
mob: 913 29 555

Stig Solberg, IMPACT AS
mob: 916 35 552

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: