Multiconsult søker Ingeniør/sivilingeniør veg og jernbane

Multiconsult er et av landets største rådgivningsfirmaer med totalt ca. 2200 ansatte. I Trondheim er vi i dag ca. 150 medarbeidere som holder til i trivelige lokaler i Sluppenveien. Vi flyttet inn i helt nye lokaler på Sluppen høsten 2014.

Kontoret er hovedkontor for Region midt som også har kontorer i Ålesund, Steinkjer og Mo i Rana. Region midt er organisert i 4 avdelinger; Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Industri og Energi. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca. 35 ansatte, og har fagseksjoner for Arealplan og landskap, Samferdsel og VA.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.11.2016

Seksjon Samferdsel består i dag av 15 positive, engasjerte og kompetente ingeniører og sivilingeniører som sammen utgjør et positivt og sammensveiset arbeids- og fagmiljø.

Vi ønsker å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor fagområdene veg og jernbane, og søker derfor primært etter erfaren ingeniør eller sivilingeniør innenfor ett eller begge av disse fagområdene.

Som rådgiver hos oss har du store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag. Du vil få direkte kontakt med oppdragsgivere som i hovedsak er bane-/vegmyndigheter, kommuner og private aktører.

Dine arbeidsoppgaver vil kunne spenne fra planlegging/prosjektering til oppdragsledelse i et prosjekt avhengig av erfaring, interesse og plannivå. Vi forventer at du er villig til å stå på, liker å jobbe i tverrfaglige team, tar ansvar og liker å jobbe med kunder i en utfordrende og spennende hverdag.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning fra universitet/høgskole og helst faglig bakgrunn innen planlegging/prosjektering og/eller prosjektledelse av veg- og jernbaneanlegg.

Multiconsult kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Synes du dette er noe for deg?

Da vil vi oppfordre deg til å sende en søknad til oss. For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV og karakterutskrifter eller ta kontakt med seksjonsleder Jan Olav Sivertsen, tlf. 91546871.

Søk her

Vis flere stillinger: