Prosjekt- og byggeledere, SHA-koordinator

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.400 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist20.11.2016

Vårt kontor i Ski har 62 medarbeidere fordelt på prosjekt- og byggeledelse, bygningsteknikk, prosjektering av vann- og avløpsanlegg, prosjektering av vei og prosjektering av elektrotekniske installasjoner. Vi sitter i tidsriktige, fine kontorlokaler i Jernbanegata midt i Ski sentrum.

PA-avdelingen i Ski består i dag av 18 personer med variert bakgrunn, og vi ønsker å knytte til oss flere medarbeidere til følgende stillinger:

  • Prosjektledere
  • Byggeledere
  • Prosjekteringsgruppeledere
  • SHA-rådgiver
  • Personer som har interesse for å jobbe med uavhengig kontroll etter PBL

Muligheter:

Vi tilbyr deg arbeidsmulighet i et av Norges sterkeste fagmiljø med fleksible utviklingsmuligheter på tvers i organisasjonen, eget karriereprogram for deg som arbeider med PA-fag, gode ferie-/personalordninger, karriereprogram og et arbeidsmiljø som skårer høyt på trivsel. Sweco en fremtidsrettet arbeidsplass med en tydelig bærekraftprofil, som har definert "Sustainable engineering and design" som en bærebjelke i sine tjenester og måten å jobbe på.

PA-avdelingen i Ski jobber primært for oppdragsgivere i Follo og Oslo-området. Vi har oppdrag for både offentlige og private byggherrer.

Din bakgrunn:

  • Du ønsker å bli del av og videreutvikle vårt PA-miljø som skal være kjennetegnet ved moderne byggeledelse med høy kvalitet som sikrer bærekraftige løsninger og gode økonomiske resultater.
  • Vi ønsker primært personer med minimum 8 års erfaring fra rådgiver, entreprenør, arkitekt eller byggherreorganisasjon.
  • Evne til god kommunikasjon med kunder og medarbeidere er essensielt. Vi ønsker søkere som har et kundenettverk og er interessert i å etablere og videreutvikle kundeforhold.
  • For å lykkes i rollen bør du være strukturert og selvdreven, ha god evne til å identifisere hva som er viktig og lede team mot felles mål. Du må også kunne levere god kvalitet under korte frister.
  • Det er en forutsetning å beherske norsk som arbeidsspråk både muntlig og skriftlig
  • Vi ønsker oss nye driftige medarbeidere som kan skape gode mellommenneskelige relasjoner og være pådrivere i byggeprosessene
  • Du må disponere egen bil

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kari Lundeby Tunli

Avdelingsleder

+47 909 78 519

kari.lundeby@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: