VA-ingeniører / sivilingeniører

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1.400 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedKjeller
Søknadsfrist20.11.2016

Vi ønsker å styrke vår VA gruppe på Lillestrøm og søker nå etter VA medarbeidere med noe erfaring.

Du er sivilingeniør/ingeniør med interesse for prosjektering og erfaring innen vann- og avløpsteknikk.

Vi gjennomfører prosjektering og prosjekteringsledelse på alle nivåer. Vår faggruppe for VA utarbeider detalj- og overordnede planer for rehabilitering og nybygging av forskjellige typer vannforsynings- og avløpsanlegg, samt lette og tyngre konstruksjoner i tilknytning til disse.

Arbeidsoppgaver:

Ditt arbeidsområdet vil hovedsakelig være utarbeidelse av detalj- og overordnede planer innen:

  • Vann- og avløpsanlegg innenfor nye utbyggingsområder
  • Pumpestasjoner og høydebasseng
  • Anlegg for lokal overvannshåndtering
  • Analyser og modellering av VA-nett

Du vil kunne delta i alle faser av prosjektene: Analyser, forprosjekt og utviklingsfase, kalkyler, planlegging, prosjektering, anbud, kontrahering, oppfølging under bygging, teknisk kontroll og byggeledelse.

Muligheter:

Som rådgiver i Sweco får du store muligheter for personlig og faglig utvikling. Sweco har stort fokus på godt arbeidsmiljø og tilbyr derfor flere faglige og sosiale arrangement til sine medarbeidere. Vi er kundenære og engasjerte, og bidrar med høy kompetanse inn i våre oppdrag. Du vil få mange varierte og spennende prosjekter på tvers av fagområdene, og bli en del av et stort faglig nettverk. Grunnet vår markedsposisjon i området rundt Lillestrøm har vi en god ordreinngang på jobber. Det gjør at vi stadig har behov for å styrke staben av VA medarbeidere. Flere av våre VA ingeniører har lang erfaring innen VA- faget.

Din bakgrunn:

  • Du har en teknisk utdannelse med en Bachelor- eller Master grad
  • Du har minimum 3 års erfaring innen vann- og avløpsteknikk
  • Erfaring med relevant VA-programvare
  • Initiativrik og selvstendig
  • Markedsorientert
  • God formuleringsevne muntlig og skriftlig
  • Kreativ og løsningsorientert
  • Faglig ambisiøs med analytiske evner

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kirsti Hanebrekke

Avdelingsleder VA

96627872

kirsti.hanebrekke@sweco.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: