Landskapsarkitekt

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist17.11.2016

Rambøll Norge har omkring 55 landskapsarkitekter fordelt på 9 kontorer i landet og er en del av et stort tverrfaglig miljø. Avdeling Arkitektur og Landskap i Trondheim har for tiden 30 medarbeidere, derav 8 landskapsarkitekter. Vi er et kreativt miljø i vekst og søker etter 2 engasjerte og dyktige landskapsarkitekter.

Om stillingen

Arkitekturavdelingene har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi jobber med en rekke interessante og spennende prosjekter knyttet til byroms- og skoleanlegg, sykehus og helse, kirkegårder, arealplaner, stedsutviklingsprosjekter og veiprosjekter, samt deltar i ulike typer konkurranser. Arbeidsoppgavene vil være:

  • Alle typer landskapsarkitekturprosjektering og illustrasjoner
  • Flerfaglige prosjekter som utføres i samarbeid på tvers av fagene
  • Regulerings- og områdeplanlegging

Hvem vi søker

Vi søker flere engasjerte og dyktige landskapsarkitekter. De vi søker har relevant utdanning, 3-5 års arbeidserfaring eller mer, og erfaring fra flere faser i prosjektet. Aktuelle kandidater er opptatt av god estetikk, er inspirerende i arbeidet, og har erfaring i bruk av Archicad, Autocad og Adobepakken. Arbeidsoppgavene vil være alle typer landskapsarkitekturprosjektering og illustrasjoner. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert
  • God kontakt med kunder og lyst til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne innen skandinavisk språk

Hva Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Søknadsfrist 17.11.2016. Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen;

Seksjonsleder landskap, Jan Ole Lein – 932 43 280, jan.ole.lein@ramboll.no

Eller avd.leder Trondheim Kari Hovin Kjølle - 932 06 805, kari.hovin.kjolle@ramboll.no

Vis flere stillinger: