Kjemper om medalje i yrkes-NM

Tirsdag starter yrkes-NM i Bergen, og Stig Andreas Andreassen i NCC er en av dem som er med å kjempe om medaljene.

21-åringen fra Narvik er en av dem som er med i klassen for betongfag i yrkes-NM som pågår fra tirsdag til torsdag.

Han forteller at han valgte å jobbe med betong så han kunne slippe en kontorjobb. En sommerjobb hos NCC hvor fysisk arbeid utendørs i et fag med store utviklingsmuligheter ga mersmak.

- Det beste med betongfaget er å kunne være med å bygge store og små konstruksjoner som kommer til å stå i mange år ut i fremtiden. Det er kult å tenke på at de kanskje til og med står der lenge etter min tid, sier Andreassen i en pressemelding.
- Jeg drar til yrkes-NM i Bergen med ikke annet en seier i tankene, her skal jeg yte mitt ytterste. Jeg er super-motivert over å kunne stå på pallen for faget mitt, legger han til.

Han forteller at han ble nominert til å delta i mesterskapet ved å blant annet vise punktlighet på jobb, arbeidsglede og høy poengsum på det meste av evalueringene gjennomført av mentoren og opplæringskontoret sitt.
- Å få lov å være med på yrkes-NM gir meg en utrolig mulighet til videreutvikle faget mitt og øve til fagprøven min. Oppgaven vi får er tilnærmet en svenneprøve, avslutter Andreassen.