Påtroppende distriktsleder Ketil G. Andersen, påtroppende daglig leder Magnar Kristiansen og regiondirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke.

Ny leder for entreprenør Leif Grimsrud

Magnar Kristiansen tar første november over som daglig leder for Leif Grimsrud AS i Halden.

Samtidig blir Ketil G. Andersen distriktsleder for de tre Grimsrud-selskapene Leif Grimsrud AS, Øst AS og Leif Grimsrud AB.

Magnar Kristiansen (33) er fra Halden og er utdannet ingeniør. Han har jobbet drøyt 10 år i Grimsrud som anleggsleder, kalkulatør og prosjektleder for en rekke viktige prosjekter i distriktet. Ketil G. Andersen (49) fra Fredrikstad er utdannet økonom og kommer fra stillingen som økonomisjef i Veidekke Entreprenør. Ketil har en lang karriere i Veidekke fra ulike sentrale roller.

- Leif Grimsrud AS er en svært godt drevet entreprenør med en solid posisjon i Østfold og i det sentrale østlandsområdet. Jeg vil takke Asle M. Berg for de gode resultater han har skapt og ønske han lykke til videre i ny jobb. Samtidig er jeg glad for at Magnar Kristiansen har takket ja til å ta over stafettpinnen som daglig leder. Magnar har kunnskap, erfaring og egenskaper for å lede og videreutvikle Leif Grimsrud videre. Jeg gleder meg til å samarbeide mer med Magnar og Ketil i tiden som kommer, sier regiondirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke i en pressemelding.

Asle M. Berg har vært daglig leder i selskapet siden 2008 og var sentral i prosessen i fjor da selskapet ble en del av Veidekke. Berg går til stillingen som enhetsleder i Halden kommune.

Grimsrud har ca 250 ansatte, og samlet omsetning var rundt 700 millioner kroner i 2015. Grimsrud utfører lokale byggeoppdrag i Halden og anleggsoppdrag i sentrale Østlands­området og i Bohuslän.