Byggingeniør Kristiansand

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWIgruppen, med 80 års erfaring og ca. 6200 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

COWI er rådgiver for helheten i alle typer byggeprosjekt, fra idé via planlegging, bygging, drift, vedlikehold og utvikling, til riving, gjenbruk og rehabilitering. I tillegg til kompetanse og kapasitet innen tekniske fag, inngår fag som akustikk, brannsikkerhet og security, konsekvensutredninger, regulerings- og stedstilpasninger. En stor del av verdens energi- og materialproduksjon går til oppfølging og drift av bygninger, derfor er det viktig for COWI at miljøeffektivitet er en rød tråd i prosjektløsningene. Det gjør det mulig å optimalisere energibruk, fleksibilitet, langsiktighet og totaløkonomi, i tillegg til å være positivt for stedlig indre/ytre miljø og den globale ressurssituasjonen.

Mer informasjon våre prosjekter er å finne på http://www.cowi.no/byggprosjekter.

FirmaCOWI
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist06.11.2016

COWI AS i Kristiansand er inne i en sterk utvikling innen prosjektering av prefabrikkerte konstruksjoner i betong og stål. Vi søker derfor etter en medarbeider som ønsker å være med å videreutvikle vårt fagmiljø.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Rådgiving, prosjektering og koordinering innen prefabrikkerte betong- og stålkonstruksjoner.
  • Prosjektledelse med ansvar for tekniske løsninger, kvalitet, økonomi og kommunikasjon mellom oppdragsgiver, byggherre, arkitekter, rådgivere, produksjon i fabrikk, samt prosjektgrupper i Norge og utlandet.
  • Være en del av prosjektgruppa som jobber med, og utvikler, prosjektering av prefabrikkerte konstruksjoner i COWI AS.

Din kompetanse:

  • Minimum ingeniør, bachelor innen konstruksjonsteknikk/betong
  • Gode ferdigheter innen statikk og betongdimensjonering
  • Du må kunne bruke engelsk i oppdragssammenheng både muntlig og skriftlig.

Dine egenskaper:

  • Ansvarsbevisst og initiativrik
  • Evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert
  • Du må kunne ta avgjørelser og være en pådriver for å få jobben utført
  • Evne til å tilegne deg ny kunnskap og ta ansvar for egen utvikling
  • Jobbe i et til tider hektisk miljø
  • Vi søker etter en person som ønsker å jobbe med fremtidsrettet løsninger innen prefabrikasjon og med den rette kompetanse.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidssted: Kristiansand

Søknadsfrist: 06. november 2016. Legg ved CV, karakterutskrifter/vitnemål og evt. referanser.

Kontaktperson:

Oddmund Loland

Avdelingleder

+47 911 88 228

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: