Prosjektsjef

Sykehusbygg HF ble stiftet som et felleseid helseforetak i november 2014, eid av de fire regionale helseforetakene. Sykehusbygg HF skal sikre et nasjonalt kompetansemiljø for sykehusplanlegging- og bygging på et høyt internasjonalt nivå.

Sykehus-Norge har ansvar for en bygningsmasse på nesten 5 millioner kvadratmeter og med samlede investeringsplaner på rundt 10 milliarder kroner årlig i de nærmeste årene.

Sykehusbygg HF skal bidra til fremtidsrettet utvikling av sykehusutbyggingen i Norge gjennom læring, innovasjon, erfarings- og kompetanseoverføring, og skal være en ressursleverandør for de øvrige helseforetakene.

Sykehusbygg HF skal utføre tjenester knyttet til utvikling, planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter og tjenester innenfor eiendomsområdet.

FirmaSykehusbygg HF
FylkeVest-Agder
StedKristiansand / Oslo
Søknadsfrist01.11.2016

Nybygg psykisk helse SSK (Sørlandet Sykehus Kristiansand)

Styret i Helse Sør-Øst RHF godkjente i juni konseptet for nybygg psykisk helsevern ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. Nybygget er på ca. 12.500 kvm og har en økonomisk ramme på 780 millioner kroner. Forprosjektet planlegges igangsatt fra årsskiftet 2016/17.

Helse Sør-Øst RHF er ansvarlig for prosjektet Nybygg psykisk helse SSK fra og med forprosjektfasen. Sykehusbygg HF er engasjert av Helse Sør-Øst RHF for å ivareta prosjektledelse for prosjektering og bygging av det nye sykehuset.

Helse Sør-Øst har fokus på effektivisering av prosjekterings- og byggeprosesser, med økt standardisering og industrialisering, og med bruk av VDC (virtuell planlegging og bygging) og planlegging i Big Room som metodeverktøy. Helse Sør-Øst har en ambisiøs BIM-strategi og har som mål å bidra til effektivisering av byggebransjen, gjennom deltakelse i viktige arenaer for forskning og utvikling, og være en tydelig og krevende byggherre.

Sykehusbygg HF skal følge opp byggherrens ambisjoner gjennom sin prosjektledelse, og søker etter en prosjektsjef som kan lede dette arbeidet fra oppstart forprosjekt og fram til overlevering av bygget.

Den vi ser etter har:

  • Erfaring med å lede store, komplekse byggeprosjekter
  • Dokumentert gjennomføringskraft og kan vise til gode resultater
  • Kunnskap om ulike samarbeids- og kontraktsformer i store utbyggingsprosjekter
  • Gode samarbeidsevner
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Kunnskap om bruk av BIM
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk

Den som tilsettes må ha utdanning på masternivå innenfor relevante fagfelt. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Prosjektsjefen vil rapportere til et prosjektstyre i tillegg til Sykehusbygg HF. Arbeidssted vil være Oslo og/eller Kristiansand.

Sykehusbygg HF tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Sykehusbygg har verdiene «Kunnskapsrik, effektiv og pålitelig» og er en lærende organisasjon der deling av kunnskap står sentralt. Sykehusbygg HF har dyktige og dedikerte medarbeidere, og vi søker en som kan identifisere seg med verdigrunnlaget og bidra til videre utvikling av Sykehusbygg HF som nasjonalt kompetansemiljø innenfor sykehusplanlegging –og bygging, for å kunne utvikle og bygge framtidens sykehus.

For nærmere informasjon om stillingen så kan du ta kontakte vår rådgiver i Habberstad Hans Petter Karlsen, tlf. 93 42 57 43 eller sjef for prosjektering og bygging i Sykehusbygg HF Edel Stokholm, tlf. 482 777 62.

Søknad med CV sendes hans.petter.karlsen@habberstad.no innen 1.11.2016.

Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

Vis flere stillinger: