Geir Magne Aarstad

Geir M. Aarstad ny styreleder i Insenti

Geir M. Aarstad (56) er valgt som ny styreleder og Bjørn Richard Johansen (51) som nytt styremedlem i Insenti AS. 

Geir M. Aarstad har sittet i styret i Insenti siden 2011. Han har mer enn 25 års erfaring fra ulike lederstillinger innenfor eiendoms- og entreprenørbransjen. Fra 2004 til 2009 var han konsernsjef for Skanska Norge, og i perioden 2009 – 2011 var han konsernsjef for entreprenørselskapet i det Saudi-Arabiske selskapet Al Rahji Holding. Aarstad er styreformann i bl.a. Ølen Betong, Naboen, Crane Norway, Torpol, G&L prosjektservice og Brekke & Strand Akustikk, samt styremedlem i bl.a. Stangeland-gruppen, Backe Rogaland og Feiring Bruk.

Bjørn Richard Johansen

- Bjørn Richard Johansen har bred og lang erfaring fra kommunikasjonsbransjen og tok initiativet til å etablere First House i 2010, hvor han er assosiert partner. Han har betydelig internasjonal erfaring og har ansvaret for selskapets internasjonale relasjoner. I tiden som kommunikasjonsdirektør i Glitnir hadde han ansvaret for kommunikasjonen i 14 land. Under den islandske finanskollapsen i 2008 koordinerte han Islands nasjonale kriseenhet og rapporterte direkte til statsministerens kontor. Bjørn Richard Johansen har ledet prosjektet med å etablere Conceptor Bolig hvor han er rådgiver og sitter i ledelsen, heter det i en pressemelding.

Insenti, som jobber innen prosjektutvikling og –ledelse av byggeprosjekter i Osloregionen, har for tiden 30 ansatte og omsatte for 175 millioner kroner i 2015.