Ytre Miljøkoordinator til Tunnelrehabiliteringsprosjektet i Oslo

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeOslo
Søknadsfrist03.11.2016

Tunnelrehabiliteringsprosjektet har behov for:

  • 1 Ytre miljøkoordinator (vikariat)

Trygge tunneler i Oslo

Tunnelene i Oslo utsettes for stor slitasje, og det er nå behov for en omfattende oppgradering. Noen av arbeidene som skal utføres er nye lys, vifter, kameraovervåking, vann- og frostsikring, nye vann og avløpssystem og utskifting av vegger, tak og asfalt. Arbeidene foregår store deler av døgnet i sterkt trafikkerte områder Dette gir et stort behov for dyktige og selvstendige kontrollingeniører.

Ytre Miljøkoordinator

Arbeidsoppgavene er blant annet bistand til prosjekteringsleder og bistand til byggeleder i anleggsfasen. I stillingen ligger utarbeidelse og oppfølging av Ytre Miljøplaner. Særskilt aktuelt for våre anlegg er de miljøfaglige temaene vann, luft og støy. Det er ønskelig med erfaring eller særlig utdannelsesbakgrunn innen minst ett av temaene.

Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt er initiativrik og har de rette personlige egenskapene for å jobbe i et team. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen både skriftlig og muntlig. Vi ønsker oss medarbeidere som:

  • Er utstyrt med praktisk sans og liker å være ute
  • Er utadvendte og med gode samarbeidsevner
  • Er selvstendige, initiativrike og resultatorienterte

Kvalifikasjoner:

Du må ha utdanning på universitets- eller høyskolenivå, minimum 3 år. Vi kan se bort fra dette kravet hvis du har sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, eller etterutdanning og gode personlige forutsetninger for stillingen.

Vi ønsker tilsettelse så fort som mulig. Vikariatet vil vare frem til sommeren 2018.

Prosjektet holder til i lyse og fine lokaler i Østensjøveien 32, samt ute på Rigg ved Granfoss og Tåsen. Du vil få 37 dyktige, samarbeidsorienterte og humoristiske kollegaer på kjøpet!

Mer om prosjektet finner du her: http://www.vegvesen.no/Vegprosjekter/tunneleroslo

Kontaktperson: Prosjektleder Hilde Ulvik (tlf 41 23 14 24 / hilde.ulvik@vegvesen.no )

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: