Illustrasjonsfoto: Tommy Skoglund/Marthinsen & Duvholt

Marthinsen og Duvholt får E18-kontrakt av Nye Veier

Marthinsen og Duvholt får kontrakten på forberedende arbeider på E18 Rugtvedt-Dørdal.

- Det kom inn 5 tilbud til denne konkurransen om forberedende arbeider langs strekningen E18 Rugtvedt-Dørdal. Alle tilbyderne er evaluert i henhold til tildelingskriteriene og tilfredsstilte kravene. Marthinsen og Duvholt AS oppnådde den høyeste poengsummen av de fem tilbyderne med 99,34 av 100 poeng. De har også lavest pris og Nye Veier har til hensikt å inngå kontrakt med selskapet. De forberedende arbeidene er nødvendige for å sikre rask og effektiv oppstart når totalentreprenøren er på plass , sier Jørn Rinde, utbyggingssjef for E18 Langangen – Dørdal i en pressemelding.

Det er de fem selskapene Marthinsen & Duvholt AS, Berthelsen og Garpestad AS, Isachsen Anlegg, NCC Roads AS og JR Anlegg AS som leverte tilbud på kontrakten.

Her er tilbudene:

  • Bertelsen & Garpestad AS: 15.857.460
  • Isachsen AnleggAS: 16.937.008
  • JR Anlegg AS: 27.144.205
  • Marthinsen & Duvholt AS: 14.983.063
  • NCC Roads AS: 20.238.200

Kontrakten gjelder forberedende arbeider for strekningen, og vil omfatte fjerning av alle trær og busker inkludert flising av hogstavfall, samt bygging av adkomstveger og skogsbilveger for å få tilkomst til utbyggingsområdet.

I en pressemelding skriver Nye Veier at de tar sikte på oppstart i slutten av oktober 2016 og arbeidene vil pågå frem mot påske 2017. I løpet av denne tiden vil det også bli klart hvilken totalentreprenør som får oppdraget med å gjennomføre prosjektet med bygging av ny 4-felts vei på strekningen.