Verksmester

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil vær med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction.

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist18.11.2016

NCC Infrastructure, Distrikt Spesialprosjekt opererer over hele landet, og løser spesielt krevende og spennende infrastrukturprosjekter. Spesialprosjekt trenger flere engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere. For å ivareta ordreinngang og vekstambisjoner, søker vi til tunneldrift ved aktuelle prosjekt i Norge:

VERKSMESTER

Arbeidsoppgavene som inngår i denne stillingen er oppfølging og reperasjoner på tyngre anleggsmaskiner. Som verksmester skal du koordinere service, delbestilling, levering og tilrettelegging av arbeidet som utføres av egne eller innleide reparatører. Du vil være ansvarlig for at interne og eksterne retningslinjer, formelle krav og lovverk etterleves. Dine arbeidsooppgaver vil også inkludere ansvar for faglig utvikling av kolleger. For å lykkes som verksmester, er det en fordel at du har:

  • høyere utdanning innenfor maskinfag
  • gode samarbeidsevner og gjennomføringskraft
  • økonomi- og forretningsforståelse
  • ledererfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • ønskelig med erfaring med hydrauliske borerigger, lastemaskiner, betongpumpeutstyr og anleggsmaskiner for underjordsdrift

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være på vårt hovedkontor i Oslo. Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen – se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem, søk her

Søknadsfrist: 18. november 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene somgjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Kontaktpersoner:

Gunnar Netland
Maskinsjef, DK Spesialprosjekt
+47 415 60 162
gunnar.netland@ncc.no

Vis flere stillinger: