Teknisk rådgiver

Jatak er Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre.

Jatak er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som konstruerer, beregner og produserer bjelkelag, precut, elementer og takstoler for byggmestere, entreprenører og husprodusenter.

FirmaJobzone for Jatak
FylkeØstfold
StedRygge
Søknadsfrist18.01.2017

Vi søker en sivilingeniør bygg eller byggingeniør som vil styrke vår posisjon som en innovativ markedsleder innen trekonstruksjoner. Dine hovedoppgaver vil være rådgivning mot arkitekt og RIB, utvikling og innovasjon, foredrag og opplæring. Du skal ha en strategisk viktig rolle innenfor Jatakgruppen, og være et bindeledd mot produksjonsenhetene.

Du skal gi faglig råd rundt tekniske løsninger til våre medlemsbedrifter, og bidra til produktutvikling. Du har teknisk innsikt som du kombinerer med en sans for gode løsninger. Samtidig har du en evne til å bygge gode relasjoner, inspirere og presentere.
Oppgavene spenner vidt. Du skal orientere deg om nye trender og metoder i markedet, bidra til nyutvikling, og være til stede i pågående salgsprosesser.

Jatak er en tydelig markedsleder innen trekonstruksjoner, og er i vekst. Vi er inne i en spennende fase, med gode markedsmessige muligheter som gir daglig inspirasjon til å tenke nytt. Vårt hovedkontor er plassert i Rygge, men vi er fleksible på arbeidssted for den rette kandidaten. Kjeden har et uformelt og godt arbeidsmiljø med høy fagkompetanse. Du vil ha en overordnet funksjon i kjedens ledergruppe, og være en aktiv støttefunksjon for våre lokale medlemsbedrifter.

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med en av våre rådgivere hos Jobzone, Elin Bjørnerud Hagene på tlf 950 48 991 eller Stig Granli på tlf. 905 81 977.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: