Distriktssjef Stavanger

GK Inneklima AS er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har en omsetning på 5 milliarder kroner i året. Vi er lokalisert i hele Norge, Sverige og Danmark med ca. 2750 medarbeidere.

FirmaGK Inneklima
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfrist26.10.2016

Resultatorientert relasjonsbygger som skaper vinnerlaget!

Vi søker en resultatorientert, entusiastisk og tydelig leder som vil være med på å styrke vårt kontor i Stavanger. Du er en relasjonsbygger som har god kjennskap til virksomhet innen tekniske fag eller bygningsvirksomhet. Som person er du forretningsorientert med sterke forhandlingsevner, og har et strategisk perspektiv på ledelse som bidrar til salg og leveranser. Du liker å lede gjennom andre, er beslutningsdyktig og opptatt av å bygge gode team.

Som Distriktssjef Stavanger vil du inngå i regionsledelsen på Vestlandet, og har det overordnede ansvaret for økonomi og resultater, den daglige administreringen og utviklingen av våre operative avdelinger.

Henvendelser og eventuelle spørsmål rettes til Visindi v/ Kari Solheim Larsen, 957 21 414, eller Dag Vevatne, 916 56 111. GK Inneklima AS ved Bjarne Moldenes, 992 31 799 kan også kontaktes. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdrags¬giver i innledende fase dersom ønskelig. Søknad og CV sendes via www.visindi.no snarest og senest innen 26. oktober 2016.

Vis flere stillinger: