Planansvarlige/prosjektledere

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist28.10.2016

Vegavdeling Hedmark har ledig 2 faste stillinger som planansvarlig/prosjektleder ved utbyggingsseksjonen.

Utbyggingsseksjonen består av 26 medarbeidere med kontorsted Hamar, Kongsvinger og Tynset. Seksjonen har på vegne av Staten og Hedmark fylkeskommune ansvaret for prosjektering og bygging av alle mindre og mellomstore vegprosjekter i Hedmark. Arbeidsoppgavene er varierte og utfordrende. Du vil jobbe selvstendig i en tverrfaglig sammensatt byggherreorganisasjon, der tett samarbeid med kompetente kollegaer og faglig dyktige rådgivere sikrer gode faglige løsninger.

Vi har behov for dyktige og erfarne medarbeidere innen ledelse av planprosesser og prosjektportefølje. Vi søker etter deg som har gode personlige egenskaper og som kan jobbe både med planprosesser og har gjennomføringskraft.

Du vil arbeide med planlegging og/eller gjennomføring av prosjekter, herunder reguleringsprosess, byggeplanprosess og gjennomføring.

Kvalifikasjoner:

Det er nødvendig med god kunnskap om planprosesser og/eller prosjektgjennomføring. Det er ønskelig med erfaring fra vegplanlegging, arealplanlegging eller prosjektering.

Det kreves utdanning fra universitet eller høgskole, og erfaring innen planprosesser, bygg-/ anleggsvirksomhet.

For kandidater med sterk og allsidig praksis fra de aktuelle fagområdene, og gode referanser og personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes. Det blir lagt vekt på at den som blir tilsatt er initiativrik og har de rette personlige egenskapene for å jobbe i team. Det kreves gode norskkunnskaper i stillingen.

Du har evne til å ta initiativ og finne løsninger i stadig nye situasjoner. Utstrakte samarbeidsevner er nødvendig. Du må være innstilt på å dele og ta imot kunnskap og erfaring. I tillegg er du beslutningsdyktig og har evne til å være selvstendig.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen.
Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner. Det vil bli trukket 2 % til Statens pensjonskasse.

Arbeidssted er Hamar.

Nærmere opplysning om stillingen fås ved henvendelse til seksjonsleder Jon Grunde Roland, mobil 901 69 667.

Søk her

Vis flere stillinger: