Hyttesjef

BoligPartner er en av Norges ti største boligbyggere og har store ambisjoner for sin hyttesatsing. Selskapet er landsdekkende og har per i dag 55 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk. Totalt arbeider nærmere 450 ansatte i BoligPartner og hos tilknyttede forhandlere.

Hovedkontoret ligger på Hamar, og her er også landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert.

FirmaBoligPartner
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist31.10.2016

Hyttesjef

Kundeorientert – Realisere idèer – Gründeregenskaper

Ønsker du å realisere hyttedrømmer for våre kunder? Vi søker en kundeorientert og engasjert leder for vår satsing på å bli den markedsledende leverandøren i det norske hyttemarkedet. Stillingen har ansvaret for utvikling av et forretningsområde i sterk vekst.

Du vil jobbe tett med våre salgskontor over hele Norge, og sammen vil dere selge og bygge BoligPartner-hytter med fokus på kundeopplevd kvalitet og design. For å lykkes i rollen er både strategisk tenkning og posisjonering viktig, men også evnen til å sette strategi ut i handling.Med sterk kommersiell tilnærming og en offensiv stil strekker du deg litt ekstra for å levere kvalitet til våre kunder.

Vår nye leder er markedsorientert og ser løsninger der andre ser problemer. Du evner å utvikle idèer og jobber hardt og målrettet for å realisere hyttedrømmen til våre kunder. Riktig kandidat er en god relasjonsbygger både internt og eksternt, bygger tillit og er samlende i stilen. Du kjenner verdikjeden godt og evner å synliggjøre BoligPartners konkurransefortrinn i et marked i vekst.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi holder til på Hamars kanskje mest attraktive beliggenhet på Tjuvholmen. Reisevirksomhet må påberegnes. Aktuelle kandidater har høyere utdannelse og kjennskap til bransjen generelt eller hyttemarkedet spesielt. Du kan vise til gode resultater fra oppbygging av nye forretningsområder.

Vil du være med å gjøre BoligPartner til en ledende aktør i hyttemarkedet? Vis interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad innen søknadsfristen 31. oktober 2016.

Har du spørsmål om stillingen eller prosessen, kan du ta kontakt med Direktør Bygg i BoligPartner, Nils Erik Berge, på tlf: 952 73 099 eller våre rådgivere i The Assessment Company, Magne Nordgård på tlf: 934 80 330 eller Ida Beinnes Hoff på tlf: 489 59 465.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: