Salg- og forretningsutvikler

Ambita er markedsledende i Norge på formidling av eiendomsinformasjon i digitale kanaler. Ambita har et sterkt og anerkjent fagmiljø med 70 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo med avdelingskontor i Bergen. Ambita hadde i 2015 em omsetning på 322 mill. Våre verdier er "Vi er nysgjerrige. Vi jobber sammen. Vi gjør det nyttig" motiverer oss til innsats og gode prestasjoner, og vi jobber etter visjonen "fordi mulighetene er uendelige".
Vår portefølje består av viktige informasjonsprodukter for bank- og finansnæringen, eiendomsmeglere, takstmenn, arkitekter, bygg og anleggsnæringen, privatmarkedet, offentlig sektor og media. Vi har en digital plattform og skarpe analytiske hoder, som gir innsikt og merverdi for våre kunder.

FirmaAmbita
FylkeOslo
Søknadsfrist31.10.2016

Har du lyst til å jobbe i et firma som er i utvikling og ser på nye og spennende markeder og segmenter? Til Ambitas hovedkontor søker vi en nytenkende løsningsselger for å jobbe med Ambita Infoland som vil være med på å skape sitt eget produktområde. Hovedfokus for deg vil være på ulike aktører innenfor bygg- og anleggsbransjen, som vil kunne finne verdifull informasjon til alt fra prospektering, forberedelse av byggesøknad til et beslutningsgrunnlag ved kjøp og salg av eiendom. Området er i vekst og har stort potensiale. Typiske kunder vil være rådgivende ingeniører, arkitektfirmaer, entreprenører osv. Du får en sentral og "hands on"-rolle som vil være en viktig brikke i Ambita sitt arbeid. Du vil få mulighet til å presentere spennende samfunnsnyttige tjenester med god kvalitet og jobbe i et godt fagmiljø, i et selskap som er i spissen av den teknologiske utviklingen.

Arbeidsoppgaver

En av dine viktigste oppgaver vil være å selge Ambita sine løsninger til både nye og eksisterende kunder. Herunder ligger også å utarbeide prospectlister, initiere kontakt og booke møter. Du vil være i dialog med både eksisterende og potensielle kunder for å videreutvikle samarbeidet, kartlegge behov og utvikle gode løsninger for disse.

  • Løsningssalg av Infoland mot definerte segmenter
  • Aktiv møtevirksomhet overfor eksisterende kunder og potensielle nye kunder
  • Forvaltning og videreutvikling av eksisterende kundeportefølje gjennom veiledning og oppfølging
  • Være en flaggbærer i satsningsområdet mot bygg og anlegg
  • Identifisere nye markedsmuligheter og utarbeide businesscaser for å videreutvikle Ambitas portefølje
  • Bistå operasjonelt med produktforbedring og nye løsninger
  • Holde presentasjoner, workshops, frokostseminarer og andre kundearrangementer for å øke bevissthet og bruk av Ambitas løsninger
  • Budsjett og resultatansvar

For å lykkes i stillingen tror vi at du er utadvendt, tillitsvekkende og liker å skape nye relasjoner. Du bør trives i en selvstendig rolle hvor det er du som tar initiativ, ser mulighetene, formidler dette på en god måte, og ikke minst har et driv som gjør at du har solid gjennomføringskraft. Videre er det viktig at du er ansvarsbevisst, bidrar med god energi og at du er glad for alle seire, både store og små. Du er en fremoverlent person, som gjerne jakter nytt og som også evner å holde på holde relasjoner over tid.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Bransjeerfaring og/eller kjennskap til byggeprosesser, BIM osv. Et godt nettverk og sterke relasjoner innen bygg og anlegg vil være et stort fortrinn
  • Minimum 3-5 års erfaring fra løsningssalg med gode resultater
  • Erfaring med å holde presentasjoner og demonstrasjoner
  • Høyere utdannelse
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr

Du vil få en spennende stilling i en bedrift som er i kontinuerlig utvikling og vekst, og du vil få relevant opplæring i deres produkter og tjenester. Du vil bli en del av et miljø med høy kompetanse, og de har vilje og driv med korte beslutningsveier, noe som gjør at du får mulighet til å påvirke. Ambita har et godt og sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som er veldig engasjert i det de gjør. Det arrangeres gjerne samlinger for å bygge gode relasjoner på tvers i selskapet. Gode forsikrings- og pensjonsordninger og konkurransedyktige betingelser. Ambita og holder til i moderne lokaler på Solli Plass i Oslo.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Lyst til å høre mer om stillingen? Ta gjerne kontakt med Randstad ved Janne Kristiansen på tlf: 952 04 577 eller e-post: janne.kristiansen@randstad.no eller Jacob Bruun på tlf: 921 33 989 eller e-post: jacob.bruun@randstad.no for en uforpliktende prat.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: