Prosjektleder stordrift

Carl C Fon AS (1988) har 190 ansatte, og er kjent for høy kompetanse og kvalitet. Selskapet er heleid av NCC Construction AS og har Sør-Norge som nedslagsfelt. Hovedkontor i Sandefjord.
Maskinparken er stor, og hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg og transport. Vi tar oppdrag for private kunder, kommune, fylke og stat.

FirmaCarl C Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist25.10.2016

Vårt mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og bransjens mest attraktive arbeidsplass. Et ambisiøst mål, men så byr vi på høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø. Utvikling av våre ansatte, både faglig og personlig, står sentralt.

Som prosjektleder på stordrift står du for anbud, med resultatansvar på egne prosjekter. Du planlegger og gjennomfører prosjekter på overordnet nivå. Du får ansvar for å følge opp anleggslederne du har med deg, og holder nær kontakt med oppdragsgiver.

Det blir en del reising, og i perioder er det mest praktisk å bo på selve anlegget.

Litt om deg

Du har relevant bakgrunn, både faglig og erfaringsmessig, spesielt når det gjelder ledelse av store prosjekter. Du er engasjert, bryr deg og er tilstede. Får noen i ditt team et problem er du raskt på og følger opp. Du tar ikke over problemet, men bidrar, sjekker at det blir løst og at teamet har lært noe.

Du har oversikt og god kontroll. Systemer er på plass, men de blir ikke bedre enn det brukerne gjør det til. Utnytter du mulighetene som ligger i verktøyet og bruker tilgjengelig informasjon, tror vi du vil oppleve å vokse som leder.

Hva kan du forvente?

Her er det god takhøyde, vi byr på egne meninger og direkte tale. Liker du å bli sett, prestere og få anledning til å utvikle deg som leder og menneske? Da passer du bra inn.

Miljøet er ikke større enn at vi blir godt kjent, samtidig er vi en del av et konsern med gode støttefunksjoner på viktige områder. Du får påvirke og utvikle området du har ansvaret for, og du får tilegne deg ny kompetanse gjennom praktisk arbeid, kurs og teamarbeid.

Konkurransedyktige betingelser i form av fast lønn og bilordning.

I et selskap med ambisjoner er det fra tid til annen behov for ledere med større ansvar innenfor forskjellige områder. Det byr på muligheter for deg med ambisjoner. Er du med?

Søknadsfrist: 25. oktober 2016

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Terje Nilsen, avdelingsleder stordrift, +47 33 48 74 50

terje.nilsen@carlcfon.no

Søknad sendes til:

Elin Reinfjord, HR-ansvarlig

elin.reinfjord@carlcfon.no

Vis flere stillinger: