Jackon ansetter ny distriktssjef

1. oktober startet Frank Lønseth i jobben som Jackons distriktssjef i Østfold samt deler av Oslo og Buskerud. Han overtar jobben etter Lars Herman Evensen som får nye oppgaver i bedriften.

Lønseth vil ha som hovedoppgave å fortsette salget av Jackons isolasjonsprodukter og byggesystemer av EPS og XPS inn i byggevarehandelen.

- Vi har stor tro på at Frank er rett person for å fylle våre ambisjoner om fortsatt vekst i markedet, sier Trond Johannessen , salgssjef i Jackon Bygg Norge.

Han har relevant bakgrunn og praktisk arbeidserfaring som forskalingssnekker på anlegg, og lang fartstid både som salgssjef proff hos Byggmakker og nå sist som salgssjef hos Maxbo Sarpsborg.

Lars Herman Evensen går over i nyopprettet stilling som Salgssjef Proff. Han vil få ansvaret for oppfølging av VA, Storkunde og ferdighusprodusenter.

- Etter 30 år i Jackon har han en unik kompetanse om produktene og bredt kontaktnett i bransjen. Vi har lenge sett behovet for en styrking mot dette markedet, både produktene og kunnskapen har vi, avslutter Johannessen.