Laboratorieingeniør med teamlederansvar

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeHedmark
StedHamar
Søknadsfrist01.11.2016

Arbeidsoppgaver

Som vår Teamleder har du ansvar for å samordne aktivitetene tilknyttet vårt asfaltlaboratorium på Hamar. I tillegg vil du ha personalansvar for team av entusiastiske og faglig sterke medarbeidere. I denne forbindelse vil en av dine viktigste oppgaver være å videreutvikle teamene ved å trene på kontinuerlig forbedring – der du er veileder.

Kvalitetskontroll av asfaltdekker, ute på veier og flyplasser, er en sentral aktivitet sammen med produksjonskontroll av våre asfaltfabrikker. Du bidrar også til at vi utfører våre oppgaver i henhold til vårt kvalitetssystem.

Stillingen rapporterer til Laboratorieleder. Du vil ha et tett samarbeid med Laboratorieleder i arbeidet med å levere rett kvalitet, finne gode løsninger og arbeidsmetoder og ikke minst for å utvikle deg selv og teamene.

Reisevirksomhet må påregnes innen Østlandsområdet.

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har minimum 3-års teknisk utdannelse på høyskole-/universitetsnivå. I tillegg har du generelt god IT-kompetanse samt erfaring med å lede andre mennesker og jobbe i team.

Du forstår og gjør deg forstått på norsk og engelsk.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på én gang i en hektisk hverdag. Du er løsningsorientert, initiativrik og involverer de omkring deg. Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås og kommunisere godt med alle mennesketyper. Du er involverende og støttende som leder. Glimt i øyet og godt humør på arbeidsplassen er viktig, noe du er en inspirator for å fremme.

Vi tilbyr

Vår nye teamleder vil bli en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted vil for tiden være på Ingeberg/Hamar.

Spørsmål om stillingen?

Beate Bergan

Telefon 412 23 181

Søk stilling

Vis flere stillinger: