Regionleder Gjøvik

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør vi ved å tilby tjenester av høy kvalitet innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Vi gjennomfører hvert år titusener av prosjekter i drøyt 70 land over hele verden, og bidrar med det til å realisere bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann. Vi har 14.500 medarbeidere i Europa, og i Norge er vi 1.400 medarbeidere fordelt på 26 kontorer.

FirmaSweco Norge
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist10.11.2016

Har du lyst til å jobbe med noe som gjør en forskjell for samfunnet vårt? Da er Sweco stedet for deg. I Sweco er ikke fremtiden noe abstrakt og fjernt. Faktisk former vi den mens du leser dette. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre og en inngående forståelse for virksomheten deres.Den typiske Sweco-medarbeideren er tilgjengelig for kundene og engasjert i kundenes prosjekter, og innehar etterspurt kompetanse.

Vi søker Regionleder Gjøvik

Sweco har en sterk posisjon på Innlandet, og regionskontoret på Gjøvik skal styrke seg ytterligere med en ny regionleder. Dette er et område med store muligheter og her er vi tett på sammen med region Hamar.

Regionleder har det forretningsmessige ansvaret forregionen innenfor avtalte rammer, derigjennom resultat- og personalansvar. I denne stillingen er samarbeid med andre regioner spesielt viktig for å bidra til at helheten i Sweco ivaretas. Regionleder har strategisk og operativt ansvar for å utvikle regionen, herunder forretningsutvikling, kunde- og markedsutvikling. Synlighet i eget marked er en forventning.

Regionleder har ansvar for å bidra til utvikling og implementering av Swecos forretningsplan i regionen, og tilpasse denne de lokale muligheter og behov. I tillegg sikre at Swecos virksomhetsstyringssystemer er implementert i regionen og i driften av prosjektene.

Regionleder skal jobbe systematisk med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeidere, i samsvar med verdiene LENA. Regionleder har HMS ansvar for sine medarbeidere, med de til enhver tid gjeldende krav til oppfølging.

Kompetansekrav og egenskaper:

  • Relevant utdanning, fortrinnsvis mastergrad
  • Formell prosjektlederutdanning
  • Forretningsorientering og dokumenterte resultater
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Utviklingsorientert

Søknadsfristen er snarest, og innen 10. november 2016.

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Snorre Lægran

Divisjonsdirektør

90576985

Marit Tømmerbakken

HR business partner

90847278

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: