Senior ingeniør Prosjektadministrasjon

Vi i Sweco har en fremtidsrettet arbeidsplass med nærmere 1400 ansatte fordelt på 26 kontorsteder. Selskapet er delt inn i forretningsområdene bygg, industri, eiendom, energi og infrastruktur. Vi opplever økt popularitet som arbeidsgiver og er veldig stolte over våre medarbeidere.

Kristiansandskontoret har et meget godt arbeidsmiljø og et sterkt fagmiljø. Vi har store ambisjoner om å fortsette å vokse videre inn i 2017. Vi er nå på jakt etter kompetente ressurser som vil få muligheten til å benytte sin kunnskap og erfaring riktig.

Vi er opptatt av at du skal få arbeidsoppgaver som reflekterer dine ønsker slik at vi sammen skaper insentiver for å lykkes. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss vil du få jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi vektlegger det å være stolte og offensive sammen, i tillegg til å finne løsninger som forener teknikk og miljø.

Bli gjerne med oss videre og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaExperis for Sweco Norge
FylkeVest-Agder
StedKristiansand S
Søknadsfristsnarest

Sammen med Experis skal vi nå rekruttere våre nye senior ingeniører innen faget Prosjektadministrasjon (PA)

Arbeidsområder
Vi opplever fortsatt stor etterspørsel innenfor prosjektadministrasjon og har behov for å styrke vårt PA-miljø. Kontoret har i dag spesialkompetanse innen fagfeltet og vi ønsker ytterligere forsterkninger innen byggeledelse og prosjekteringsledelse.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper
Vi søker en erfaren og faglig sterk ingeniør/sivilingeniør innen prosjektadministrasjon. Som søker må du ha minimum 5 års relevant erfaring innen bygge- og/eller prosjekteringsledelse. Det er et krav til gode skriftlige- og muntlige norskkunnskaper, samt at du behersker engelsk muntlig og skriftlig.

Av personlige egenskaper ser vi etter gode samarbeidsevner og evne til å se helheten.
Vi ønsker en lagspiller som deler sine erfaringer og kunnskaper med kollegaer. God kommunikasjon står helt sentralt hos oss og du må like å gjøre andre gode. Vi har travle hverdager og ønsker å strekke oss langt for kunden.
Du må kjenne deg igjen i Swecos verdier LENA – Lagspiller, Engasjert, Nytenkende og Ansvarlig.

I kontakt med våre kunder er du konstruktiv, forstår deres behov og sørger for merverdi for både oppdragsgiver og Sweco.

Vi tilbyr:
Stillingen er en fast ansettelse i et engasjerende fagmiljø basert på nytenking og utvikling.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med tiltredelse så snart som mulig. Det vil legges til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg, mål og arbeidsprestasjoner.

Kontorsted vil være i Kristiansand.

Interessert?
Søk på stillingen via annonsen eller på www.experis.no

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med senior rådgiver Steinar Instefjord i Experis AS;
E-post: steinar.instefjord@no.experis.com / Mobil: 948 57 202. Alternativt Gruppeleder PA, Jan Øyvind Fjell-Olsen i Sweco; E-post: jan.oyvind@sweco.no / Mobil: 415 05 940

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: