Fagansvarlig Byggautomasjon

Technogarden med selskapene Technogarden Engineering Resources AS, Technogarden Magellan AS, Technogarden Albatross Prosjektledelse AS og Technogarden Astra North AS er et av Norges ledende spesialiserte konsulent- og rekrutteringsselskap innenfor teknisk sektor. Vi er representert med 14 kontorer i Norge og Sverige og har 400 ansatte, primært ingeniører og prosjektadministrativt personell, som hovedsakelig jobber i prosjektposisjoner ute hos våre kunder. En ansettelse i Technogarden gir deg tilgang til et stort og nytt nettverk. Vi har muligheten til å tilby interessante stillinger hos våre kunder som er store norske og internasjonale selskap, samt små og mellomstore bedrifter. Technogarden er et heleid datterselskap av Norconsult AS - Norges ledende rådgivende ingeniørselskap.

FirmaTechnogarden
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På vegne av kunde søker Technogarden etter en ingeniør for videreutvikling av fagområdet byggautomasjon innenfor deres elektro disiplin. Arbeidsoppgavene vil være varierte og vil inkludere både egen deltagelse i prosjekt så vel som overordnet faglig ansvar i organisasjonen. Du vil jobbe med prosjektering - både innenfor private så vel som offentlig prosjekter. Du vil fungere som rådgiver innenfor byggautomasjon - både eksternt til kunde, samt internt i organisasjonen. Ved videreutvikling av fagområdet så kan dette inkludere utvikling av tekniske beskrivelser, dokumentasjon, tegninger mm. Det kan også inkludere å jobbe for best mulig samarbeid mellom de fagområder som er påvirket av en byggautomasjon leveranse, øke forståelse for faget og hva slike systemer kan levere. Som fagansvarlig må man også hele tiden holde seg orientert i markedet over de tekniske leveranser som er tilgjengelig, og hva som kommer.

Technogarden ønsker å komme i dialog med deg som har Bachelor/Master utdannelse innenfor automasjon, elektro, kybernitikk eller lignende. Har du også fagbrev vil dette telle positivt. Det er viktig at du allerede har erfaring med byggautomasjon bransjen og at du har noe kjennskap til systemene som leveres. Vi søker etter deg som ønsker å jobbe med byggautomasjon på ett overordnet nivå, og som har kapasitet og kunnskaper til å fylle en stilling som fagansvarlig. Du bør være en analytisk, løsningsorientert og selvstendig person. Du må like å jobbe med mennesker og i prosjektteam. Gode kommunikasjonsevner vil også være viktig.

Er denne stillingen av interesse, ta kontakt med Jeanette Reinertsen ved Technogarden - tlf. 47417074, reinertsen@technogarden.no

Vis flere stillinger: