Christian Eilertsen fra Trym Bolig AS som orienterer studentene.

100 byggstudenter på Teknobygg-besøk

Teknobygg AS hadde 7. oktober nærmere 100 førsteårsstudenter fra NTNU bygg og miljøteknikk på besøk på boligprosjektet Balders Terrasse sentralt i Trondheim.

Fordelt på fire puljer fikk alle en presentasjon av Teknobygg som totalentreprenør, Trym Bolig AS som boligutvikler og byggherre og selve prosjektet, som innebærer bygging av 30 leiligheter over 4 plan samt parkeringskjeller.

Både presentasjonen og befaringen, i regi av anleggsleder Geir Berg og byggherrerepresentant Christian Eilertsen, fant sted på bygget som er under oppføring.

For de fleste studentene var det deres første besøk ute på byggeplass, og de fikk et innblikk i hvordan teorien omsettes til praksis.

Johanne Sunde Eriksen og Ingrid Aadnesen var to av studentene som syntes befaringen var informativ; «Vi har fått god innsikt i hvordan byggeprosessen skjer i praksis, og hvilke roller byggherren og entreprenøren har i forhold til hverandre». Lærer/foreleser Terje Kjetil Fossheim ved byggstudiet på NTNU var også svært opptatt av at studentene tidlig får et inntrykk av hva som faktisk skjer i et byggeprosjekt fra a til å, og var godt fornøyd med besøket hos Teknobygg.