Disiplinleder brudesign

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWIgruppen, med 80 års erfaring og ca. 6200 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.10.2016

Innen COWIs divisjon for Transport og byutvikling samarbeider samfunnsplanleggere, ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, by- og regionplanleggere, plantevitere og naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Vi arbeider med analyser, utredninger, planlegging, detaljplanleggingsoppgaver på alle plannivåer for å oppnå gode og fremtidsrettede bærekraftige løsninger. I nasjonal sammenheng er vi langt fremme innen bærekraftplanlegging og BREEAM Communities. COWI er markedsledende både nasjonalt og internasjonalt innen bruprosjektering. På nåværende tidspunkt er vi engasjert i noen av verdens største bruprosjekter og deltar i flere av fjordkryssingsprosjektene på Vestlandet.

Ditt fagmiljø
COWI er rangert som ledende innen brodesign. Via utallige prosjektløsninger og deltakelse i utviklings- og forskningsprosjekt har vi bygget opp en unik kompetanse innen prosjektering av alle typer bruer. I tiden fremover skal vi bli enda bedre og påta oss mange spennende prosjekter. Spektakulære fjordkrysninger er noen av prosjektene vi skal løse.

Ditt ansvarsområde
Som disiplinleder skal du bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Du får ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver for bru- og samferdselskonstruksjoner og du blir ansvarlig for å lede opptil 20 prosjektmedarbeidere. I tillegg forventes det at du kan lede tilbudsprosesser og fungere som assisterende prosjektleder/oppdragsleder for store komplekse oppdrag.

Din kompetanse:
Vi leter etter deg som ønsker større lederansvar i store bru- og samferdselsprosjekter. Du har solid bransjeerfaring og dokumentert kompetanse innen bruprosjektering. Evne til å veilede prosjektmedarbeidere, tilrettelegge for flerfaglige samarbeid samt prosess- og helhetsforståelse er viktig. Vi forutsetter at du har høyere teknisk utdannelse og har gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Søknadsfrist: snarest

Kontaktperson:

Per Arnesen

VP Bru og konstruksjoner

par@cowi.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: