Mekaniker Sigerfjord

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. «Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke» Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeNordland
StedSortland
Søknadsfrist06.11.2016

Vi ser etter en faglig dyktig, rutinert og allsidig mekaniker som liker å ha orden rundt seg.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene består i hovedsak av reparasjon og vedlikehold av alt vi har av asfalt- og anleggsmaskiner, samt lastebiler og andre kjøretøy. I tillegg kan det være behov for å bistå med vedlikehold av asfaltfabrikk og tilhørende utstyr.
Om sommeren kan det være at du må rykke ut for å utføre reparasjoner på anleggsutstyr mens asfaltering pågår.
Verkstedet er ditt ansvarsområde, her holder du orden og går igjennom maskinrapporter og annet kontorarbeid. Du tenker helse, miljø og sikkerhet når du planlegger og utfører arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner

Du har relevant fagbrev eller lang erfaring som mekaniker. Erfaring med elektro- og automasjon vektlegges og er en fordel.

Førerkort klasse BE er et krav hos oss, helst har du også sertifikat C og M4.

Du kommuniserer godt med andre både muntlig og skriftlig, og du kan vær ute i driften samt utføre oppgaver på verkstedkontoret. Å bruke IT-verktøy i arbeidshverdagen er uproblematisk for deg.

Profil

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og du må også kunne stå for disse.

Du er en lagspiller som vet hva som må til for å lykkes, og du gjør dine gode kollegaer bedre. Du vet nemlig at det er summen av det vi sammen får til som skaper resultatene.

Helse, miljø og sikkerhet er høyt prioritert i Veidekke, og vi krever at du også setter dette høyt – hver dag.

Hos oss forventer vi at du er arbeidsom, strukturert og at du liker å gjøre godt faglig arbeid. Har du stå-på-vilje og evnen til å se hva som kan gjøres er du kanskje rett person for oss.

Vi tilbyr

Hos oss får du en jobb i verdibasert bedrift med et uformelt og trivelig.

Vi lønner etter tariff og har gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen

Oddgeir Johnsen

Distriktsleder

Telefon 926 88 418

Søk stilling

Vis flere stillinger: