Stema vant rammeavtale med Statsbygg

Stema Rådgivning har blitt valgt som leverandør til Statsbygg på prosjektledelse. 

– Det er alltid en anerkjennelse å få kontrakt på en rammeavtale. Statsbygg er en attraktiv kunde med mange spennende prosjekter, så vi ser fram til nye oppgaver, sier administrerende direktør Eivind Thoresen Skarpaas i Stema Rådgivning AS i en pressemelding.

Rammeavtalen gir mulighet for Stema til å lede mange utfordrende oppgaver. Statsbygg har i sin konkurranse søkt etter firmaer som kan tilby prosjektledere i tre ulike nivåer til prosjekter over hele landet, samt at konkurransen også omfattet leveranser til eiendomsavdelingen i region øst .

– Vi har mange etterspurte prosjektledere. Disse har erfaring fra store prosjekter, men også bred erfaring fra forskjellige typer bygg og anlegg. Vi har gjennomgående gode resultater i tidligere prosjekter, noe Statsbygg også ser, sier salgs- og markedsdirektør Øyvind Løkke.

Han har tro på at Stema skal kunne håndtere mange spennende prosjekter for Statsbygg. Statsbyggs konkurranse vektla pris 50 % og kvalitet 50 %, herunder blant annet formalkompetanse og erfaringer fra oppdrag som prosjektleder med ulik kompleksitet og størrelse.

Nylig vant Stema Rådgivning, som har 100 medarbeidere, en rammeavtale for Undervisningsbygg i Oslo.

– Vi opplever at vi nå er "dytten" og at blant annet disse avtalene gir oss ytterligere erfaring og en bekreftelse på kompetansen, sier Løkke som understreker at Stema-skolen, firmaets egen "skolebenk", gir et konkurransefortrinn som både ansatte og kunder setter pris på.

Stema Rådgivning AS er et frittstående konsulentselskap innen prosjektledelse, prosjektadministrasjon og taksering. Firmaet har hovedkontor i Oslo med avdelingskontor i Trondheim, Bergen og Nannestad på Romerike.