Jobzone Trøndelag søker bemanningspartner - anleggsbas eller en driftsleder med lang erfaring

Jobzone er det største norskeide bemanningsselskapet med over 40 lokale kontorer. I 2014 formidlet vi 8000 medarbeidere til vikariater og faste stillinger. Som medlem av den landsdekkende Jobzone-kjeden har Jobzone Trøndelag en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjeneste i hele Sør- og Nord-Trøndelag. Vårt hovedkontor ligger i Trondheim og vi har et avdelingskontor på Brekstad.

FirmaJobzone
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist23.10.2016

Du er anleggsbasen eller driftslederen som har lyst på nye utfordringer. Fordi du er god i din bransje, vil du også få suksess sammen med oss i Jobzone Trøndelag.

På vårt kontor i Trondheim jobber vi i team, men du blir vår dedikerte fagperson mot anleggsbransjen. Prosessen ut mot kunden skal gjennomsyres av din faglige kompetanse, slik at Jobzone Trøndelag blir kundens førstevalg også i din bransje.

Innen byggebransjen har vi allerede en betydelig markedsandel. I anleggsbransjen har vi et klart mål om vekst, og ser etter deg som ønsker å utvikle Jobzone Trøndelag til nye høyder innen anlegg.

Hos oss er det viktig å bygge relasjoner og ha et bredt lokalt nettverk. Du må ha lyst på nye utfordringer og ha troen på at din kompetanse og personlighet kan skape gode resultater. Det er ønskelig at du har erfaring fra bemanningsplanlegging og/eller fremdriftsplanlegging fra vei- eller anleggsprosjekter. Din energi vil gjenspeile resultatet og du må ha en høy arbeidskapasitet. Er du selvstendig, har et glimt i øyet og i tillegg uredd og robust, da passer du inn hos oss.

Leverer du i henhold til fastsatte mål vil du tjene svært godt. Du vil få en god fastlønn samt en bonus som er unik i bransjen.

Jobzone er en betydelig aktør innen næringslivet i Trøndelag; når vi lykkes, lykkes kunden og da lykkes du.

Ta kontakt med Gunn Iren for en uformell prat, tlf 93460310.

Søk her

Vis flere stillinger: