Bygningsingeniør med prosjekteringserfaring

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no

FirmaExperis for Odin Prosjektering
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Er du den vi søker etter?

Du kan beherske flere arbeidsoppgaver og er faglig dyktig. Du kan prosjektere og tegne innenfor ditt fagfelt, du kan utarbeide byggesøknader og følge opp på byggeplass. Du har/er master/ingeniør med bakgrunn fra rådgivende firma innen bygg og med minimum 3 års erfaring. Det var den korte stillingsbeskrivelsen. Les videre om du fortsatt er interessert.

Odin Prosjektering AS er et lite rådgivende ingeniørfirma innen arkitektur, bygg og brannteknikk med 3 ansatte. Vi trenger 1 ny medarbeider som liker å stå på i en hektisk bransje. Du søker spennende og varierende arbeidsoppgaver med fleksibel arbeidstid og mye ansvar. Det er stor grad av selvstendighet i Odin Prosjektering AS der den enkelte ansatte følger et prosjekt fra a til å. Det er utarbeidelse av tegninger, byggesøknad og oppfølging under byggeperioden. For riktig kandidat vil det også være en arbeidsoppgave å lede gjennomføringer av mindre byggeprosjekter. Det innebærer blant annet innhenting av priser, utarbeidelse av budsjett, SHA-plan og fremdriftsplan samt selve gjennomføringen av prosjektet.

Vi er en liten gjeng som må jobbe effektivt og være kvalitetsbevisste. Det gis stor frihet og selvstendighet. Vi er også avhengige av å kunne arbeide på tvers i enkelte prosjekter, så fellesskap og god samarbeidsevne setter vi også pris på.

Vi er opptatt av god trivsel og fornøyde medarbeidere som ønsker å bli!

Arbeidsoppgaver:
Arbeidsoppgavene består primært av rådgiving, prosjektering og prosjektledelse som bygningsingeniør.

Ønskede kvalifikasjoner:
En selvstendig person med mer enn 3 års erfaring i konstruksjonsfag/ byggetekniske fag. Evne til å jobbe selvstendig og i faglige team sammen med både erfarne og yngre medarbeidere. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder, og regelverk som Plan-og bygningsloven, SAK10 og TEK10. Du må snakke og skrive flytende norsk. Erfaring som prosjektleder vektlegges. Må beherske AutoCAD, Revit eller ArchiCAD svært godt.

Personlige egenskaper

  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Strukturert
  • Samarbeidsvillig

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fleksibel arbeidstid
  • Meget spennende rolle i en oversiktlig organisasjon med et godt arbeidsmiljø
  • Muligheter til personlig og faglig utvikling
  • Fantastiske kollegaer og eiere
  • Kontorsted på Nordstrand i Oslo med kort avstand til kollektivtransport
  • God helseforsikring og pensjonsordning

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Kathrine Tronvold mob: 908 36 349 for en uforpliktende prat.

Dersom du ønsker å søke på stillingen, vennligst benytt vårt elektroniske søkeskjema.

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: