Thorbjørn Jensen, styreleder i SEF. Foto: Lene EikefjordChristopher Sveen. Foto: Lene EikefjordTom Ivar Myhre. Foto: Lene Eikefjord

God stemning på Stillasdagene i Stavanger

130 deltakere har funnet veien til Clarion Hotel Energy i Stavanger for den syvende utgaven av Stillasdagene.

4.- 5. oktober treffes stillasentreprenører, leverandører, produsenter og kunder til arrangementet som har fått overskriften «SEF - din partner i høyden».

Stillasentreprenørenes Forening (SEF) kan by på et variert program tilpasset medlemmer fra både olje og gass og bygg og anlegg.

– De siste årene har vi hatt mye fokus på forskriftsarbeid, ny standard og lærebok. Vi følger opp dette i år også, men i tillegg kommer vi innpå en rekke andre aspekter, blant annet situasjonen i bransjen, kontraktsregimer, kvalitet og HMS og arbeidslivskriminalitet. Vi retter også søkelyset på hvordan SEF kan bli enda mer synlige, forteller styreleder Thorbjørn Jensen i SEF

Det er stor enighet om at integrerte prosesser, involvering og planlegging i alle ledd er viktig. I tillegg til utfordringene rundt nytt kontraktsregime og hva det vil gi av utfordringer for ISO bransjen var aktuelle debattema som skapte stort engasjement på arrangementets første dag.