Italienske Condotte søker etter Tekniske tegnere til Follobane-prosjektet

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Bemanning for Condotte
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På vegne av Italienske Condotte søker vi Teknisk Tegner. Dette er en unik mulighet til å bli med på Norges største samferdselsprosjekt innen jernbaneutbygging. Condotte har bred erfaring for det arbeidet som utføres i Follobaneprosjektet, inkludert erfaring med å drive tunneler ved bruk av drill & split, det vil si uten sprengstoff. Denne teknikken er viktig for deler av tunnelarbeidet nær Oslo sentrum.

Som Teknisk Tegner vil du ha en sentral rolle i prosjektet og være med fra planlegging til utførelse. Teknisk Tegner vil fungere som et bindeledd mellom de ulike aktørene med alt fra ingeniører, dokumentører og entreprenører på anlegget.

Vi ser etter deg som er:

  • Kreativ og løsningsorientert
  • Strukturert
  • Har god evne til å samarbeide og gode fremsillingsevner
  • Høy teknisk innsikt og gode datakunnskaper
  • Nøyaktig
  • God erfaring med bruk av Autocad som arbeidsverktøy

For de rette kandidatene vil det tilbys prosjektansettelse i Sonar AS.

Kontaktpersoner

Ørjan Berg Hansen
Partner
obh@sonar.no

Hilda Løes Hokholt

Partner

hlh@sonar.no

984 29 762

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: