Prosjektleder Eiendom

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca 155 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2016

Til vår seksjon for vedlikehold søker vi prosjektleder.

Du vil lede vedlikeholdsprosjekter i eiendomsavdelingen, og være med å bidra til seksjonens vedlikeholdsoppgaver. Blant våre varierte vedlikeholdsprosjekter har vi mange ventilasjonsprosjekter, og ser etter deg som har ønsker å jobbe med, og har erfaring med dette.

Seksjonen består i dag av 13 dyktige og engasjerte medarbeidere, med høy kompetanse innen vedlikehold av en moderne bygningsmasse. Vi har ansvaret for vedlikeholdet alle våre bygninger og bygging av nye
lekeplasser. I tillegg til høy kompetanse innen forvaltning, drift og vedlikehold er vi en av Norges største byggherrer, og foretaket har som helhet et stort prosjektledermiljø. I vedlikeholdsseksjonen vil dere være to prosjektledere.

Det vil være gode muligheter for faglig utvikling innen vedlikehold og prosjektledelse.

Arbeidsoppgaver
  • Blant flere varierte oppgaver vil du hovedsakelig:
  • gjennomføre vedlikeholdsprosjekter
  • gjennomføre anskaffelser
  • bistå med kartlegging, vurderinger og prioritering av bygg for oppgradering og utfasing
  • oppdatere livslang vedlikeholdsplan for gjennomførte prosjekt

Kvalifikasjoner
  • Stillingen krever formell utdanning som ingeniør, tekniker eller fagbrev tekniske fag, samt relevant erfaring. Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel. Du har gode dataferdigheter og jobber systematisk, samtidig som du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Kjennskap til IT-baserte vedlikeholdssystemer er ønskelig. Lang erfaring og personlige egenskaper kan kompensere for manglende formell utdanning.

Utdanningsretning
  • Naturvitenskaplige fag, håndverksfag og tekniske fag

Utdanningsnivå
  • Høyskole/Universitet
  • Fagskole/Fagbrev (2 år)

Personlige egenskaper
  • Det legges vekt på gode samarbeidsevner, evnen til å ta initiativ og serviceinnstilling. Du er en gjennomfører og samarbeidspartner, som er flink til å formidle og har gode resultater som prosjektleder.

Vi tilbyr
  • I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Samtidig vil du bli del av et sosialt, hyggelig og kompetent arbeidsfellesskap, som skal bygge skoler vi kan være stolte av. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksibel arbeidstid, 37,5 time pr. uke, og gode pensjons- og personalforsikringer.
  • Lønn etter avtale

Søknader behandles av Badenoch & Clark på vegne av Undervisningsbygg Oslo KF.

Søk stillingen her

Kontaktinfo: Brynjulf Buraas, Seksjonsleder vedlikehold 918 77 643

Vis flere stillinger: