PROBEA ansetter rekrutteringsansvarlig

Jan Tore Nygård tiltrer som rekrutteringsansvarlig i PROBEA.

Han har bred erfaring fra konsulentbransjen og har tidligere vært ansatt som markedsansvarlig i Holte Consulting og HR Prosjekt med ansvar for rekruttering og marked.

PROBEA har de siste årene vært i sterk vekst både innenfor offentlig og privat sektor. Et viktig satsningsområde de kommende årene ved siden av bygg og eiendom, vil være innenfor infrastruktur.

‐ PROBEA har startet et langsiktig og systematisk arbeid med å bygge bransjens mest attraktive prosjektlederselskap. Med fokus på kompetanse, kvalitet og kultur‐bygging skal vi sikre oss de beste hodene i markedet. Jeg ser frem til å være med på den videre utviklingen av PROBEA som har en visjon som tiltrakk meg, fremst av de beste, sier Jan Tore Nygård i en pressemelding.

- Med ansettelsen av Jan Tore Nygård forsterker vi laget vårt ytterligere og fokuserer enda sterkere på den viktige rekrutteringsprosessen for den videre veksten i selskapet. Jan Tore Nygård har med sin lange bakgrunn fra konsulentbransjen opparbeidet seg et betydelig nettverk og solid kompetanse innen rekruttering. Dette vil være viktig for oss når vi nå setter enda større fart på vår rekruttering av de beste hodene i bransjen, og fortsetter å utfordre de etablerte og større aktørene i markedet, sier administrerende direktør Øystein Johansen.