Markedssjef Norge

Vår kunde er et skandinavisk datterselskap av et europeisk konsern som er representert i 45 land med 18.000 medarbeidere og en omsetning på ca. 25 milliarder NOK. Gruppen er Europas førende leverandør av innovative byggematerialer og har mer enn 30 års erfaring med å levere design- og kvalitetsmaterialer til den skandinaviske byggebransjen. Produktene er tilpasset nordisk klima og er velegnet til nybygg og renoveringsprosjekter. I Skandinavia består selskapet av ca. 70 medarbeidere. Norge har bygget opp en suksesshistorie med sterke europeiske brands og målet er å bli den foretrukne leverandøren innenfor området; en posisjon gruppen allerede har tatt i mange andre europeiske land. For å kunne fortsette den positive utviklingen og videre vekst, søker vi nå en markedssjef med base ved det norske hovedkontoret i Oslo.

FirmaMercuri Urval for klient
FylkeOslo
Søknadsfrist18.10.2016

Er du en talentfull salgsleder som ønsker å videreutvikle den norske delen av et førende europeisk konsern?

Du blir selskapets representant for det norske markedet og din tid vil være fordelt mellom salgsledelse, deltagelse i salgsarbeid på key accounts og kjedeforhandlinger. Du vil være ansvarlig for landets markedsstrategi, kartlegge forretningsmuligheter og utarbeide konkurrentanalyse, samt planlegge pris- og marketingstrategier og produktlanseringer. Du motiveres av å delta i salgsarbeidet og jobbe mot selskapets key accounts, som er flere av de største arkitektselskaper og byggevarekjeder i Norge. Den viktigste oppgaven er likevel å være tett på ditt salgsteam som målrettet bearbeider arkitekter, entreprenører og profesjonelle retailere og lede og motivere ditt team til optimal prestasjon. Du vil ha P/L-ansvar for Norge og rapporterer til konsernets salgs- og økonomiavdeling på månedsbasis. Du rapporterer til administrerende direktør for Norden.

Vi søker en suksessfull salgslederprofil med erfaring fra ledelse og utvikling av et B2B-salgsteam i minimum 3 år. Vi ser gjerne at dette er innenfor løsningssalg, verdibasert salg, prosjektsalg, salg av designprodukter eller lignende og at du har erfaring med budsjettansvar og målstyring. Selv har du minimum 6-8 års salgserfaring totalt og har jobbet med key accounts innen rådgivende / løsningsorienterte tjenester eller mot større retailkjeder. Det å ta ansvar for å videreutvikle det norske markedet og et dyktig salgsapparat er noe du kan og motiveres av. Du har en grunnleggende teknisk forståelse, snakker og skriver engelsk og har en kommersiell/økonomisk utdannelse. For å kunne besitte stillingen, er det nødvendig at du bor i eller i nærheten av Oslo og kjenner godt til den norske forretningskulturen.

Du vil bli en del av et selskap i god vekst som forventer å fordoble omsetningen og øke salgsteamet innen 2020. Dette baseres på blant annet en introduksjon av et produktkonsept, som har hatt stor suksess i de andre skandinaviske markedene. I tillegg vil selskapet fokusere på ytterligere utvikling av et stort europeisk brand som selges via arkitektsegmentet. Du vil inngå i den skandinaviske ledergruppen sammen med de øvrige markedssjefene, funksjonssjefer og administrerende direktør. Rollen vil innebære noe reise til hovedkontoret i Danmark og til konserngruppeledelsen i Belgia. Du tilbys en attraktiv lønnspakke som vil gjenspeile ditt ansvar og du vil ha mulighet for god karriereutvikling i et internasjonalt og økonomisk solid familieeid konsern.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Betina Bay Frandsen, +45 2546 6441 eller Ole Simensen, +47 975 59 087. Du kan søke på stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 18. oktober 2016. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: