Fra venstre: Geir Paulsen (Cramo),  Vidar Berg (Cramo), Yvonne Høgetveit (JM Norge) og Tor Inge Dokken (JM Norge).

Cramo og JM Norge viderefører samarbeid

Cramo har vært boligprodusenten JM Norge sin utvalgte samarbeidspartner på leie av maskiner, utstyr og moduler for bygg og anlegg siden 2008. 

 - Underveis i denne perioden har samarbeidet utviklet seg mye, hvor blant annet standardisering og samarbeidsform er tilpasset JM sine behov og arbeidsmodeller, sier Vidar Berg, key account manager hos Cramo i en pressemelding.
- Fagområder som blant annet varme, tørk og miljø, har blitt enda viktigere konsepter på byggeplassene. Både for å sikre optimale arbeidsforhold for våre dyktige fagarbeidere, men ikke minst for å sikre optimal kvalitet i de bygg JM Norge ferdigstiller over hele Sør-Norge og Vestlandet, uttaler Tor Inge Dokken, JMs ansvarlig for avtalen og samarbeidsmodellen mot Cramo.

- JM Norge er en av våre mest trofaste og langvarige samarbeidspartnere og vi setter stor pris på å videreføre dette. Gjennom de neste tre årene skal vi ytterligere utvikle våre produkter og tjenester til JM Norge, og vi er begge innstilt på at standardiseringer, informasjonsutveksling og kompetansedeling er viktige områder å se nærmere på, sier Geir Paulsen, salgsdirektør i Cramo.

I JM-konsernet jobbes det med strukturerte prosesser og standardiseringer på tvers av prosjekter og regioner, etter inspirasjon fra Lean modellen.

- Å knytte til oss samarbeidspartnere med tilsvarende fokus, og som har konkurransedyktige leveranser som kjennetegnes av kvalitet og pålitelighet, er avgjørende for å lykkes med vår visjon om å levere «Hus du trives i» og å ha de mest fornøyde kundene, avslutter Yvonne Høgetveit, direktør forretningsstøtte og innkjøp i JM Norge.