Avdelingsleder

Siden 1950-tallet har vi på NGI (Norges Geotekniske Institutt) vært hekta på jord, berg og snø. Faktisk så mye at vår geotekniske ekspertise er etterspurt i store deler av verden - fra Bhutan til Bodø.

NGI er Norges største geotekniske fagmiljø og er et ledende senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Vi er en privat næringsdrivende stiftelse med hovedkontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim, forskningsstasjon for snøskred på Strynefjellet, datterselskap i Houston, Texas, USA, og i Perth, Western Australia, i tillegg til samarbeidsavtaler med veletablerte selskap i resten av verden.

Vi jobber innen områdene Offshore energi; Bygg, anlegg og samferdsel; Naturfare; og Miljøteknologi.

FirmaNGI - Norges Geotekniske Institutt
FylkeOslo
Søknadsfrist28.10.2016

Relasjonsorientert og dedikert avdelingsleder søkes

Brenner du for å være en del av et aktivt og engasjert fagmiljø innen bygging av bergrom og tunneler? Ønsker du å lede og utvikle en avdeling med kloke hoder innenfor ingeniørgeologi og bergteknikk i utfordrende infrastruktur- og byggeprosjekter? Da hører vi gjerne fra deg!

NGI er Norges største geotekniske fagmiljø og overlater ingenting til tilfeldighetene når vi løser oppdrag for private og offentlige aktører i inn- og utland. Vi søker en ny leder til avdeling for Ingeniørgeologi og bergteknikk. Avdelingen løser store og små oppdrag innen samferdsel, og annen infrastruktur, og har stor pågang på prosjekter. Avdelingen arbeider både med kommersielle rådgivningsprosjekter og forskningsprosjekter.

Vi søker en dedikert og initiativrik person som ønsker å utvikle avdelingen og dens ansatte til fullt potensiale. Du bør ha evnen til å sette kunden i fokus og håndtere oppdragsgivere på en god måte og ha god markedskunnskap. Interesse for, og kunnskap om forskning, utvikling og innovasjon er en fordel. Du vil få overordnet ansvar for å utforme og iverksette avdelingens mål og strategi samt personalansvar for avdelingens 13 ansatte.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Overordnet faglig og administrativt ansvar for daglig drift av egen avdeling.
  • Ansvar for avdelingens strategi og mål i lys av overordnet strategi på NGI og i eget markedsområde, inkludert ansvar for forskning, utvikling og innovasjon innen avdelingen/fagområdet.
  • Ressursansvar for avdelingens ressurser.
  • Følge opp og utvikle medarbeidere og skape resultater gjennom andre.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ser for oss at du har utdanning innen ingeniørgeologi, bergmekanikk, geologi eller geoteknikk på MSc eller PhD nivå. I tillegg er det en fordel å ha noen års ledererfaring og en god markedsforståelse.

Er du den rette personen kan du kjenne deg igjen i følgende beskrivelse:

  • Mye driv, engasjement og høy gjennomføringsevne.
  • Selvstendig og med sterk integritet.
  • Evne og interesse for forskning, utvikling og innovasjon.
  • Evne til å holde fokus på målene og gi avdelingen retning.
  • Evne til å gjennomføre planlagte aktiviteter og oppnå gode resultater.
  • Det å motivere, engasjere og bygge team er naturlig for deg, og du er rett og slett glad i å jobbe sammen med andre mennesker.
  • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner på norsk og engelsk.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og meget varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et aktivt og godt arbeidsmiljø. Arbeidet er prosjektbasert, utføres både individuelt og i team, og medfører meget gode muligheter til personlig og faglig utvikling, inkludert stipendordning for videreutdanning og spesialisering. NGI tilbyr jobbrotasjon mellom avdelinger og markedsområder for kompetanseheving og nettverksbygging, samt faglig aktivitet og fordypning i en rekke faggrupper. NGI har et dynamisk miljø med utfordrende arbeidsoppgaver, korte beslutningsveier og nært samarbeid med både norske og utenlandske oppdragsgivere. Vi har et internasjonalt og unikt geofaglig miljø med trivelige kolleger og mer enn 35 nasjoner representert blant våre ansatte.

Spørsmål om stillingen?

Inger Kristine Tovslid

HR-sjef

Telefon 928 84 102

Guro Grøneng

Områdedirektør Bygg, Anlegg og Samferdsel

Telefon 901 87 535

Søk stilling


Vis flere stillinger: