Grunnborer

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7600 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist13.10.2016

Ved Berg- og geoteknikkseksjonen i Statens vegvesen Region midt er det ledig stilling som grunnborer. Oppmøtested og lagerlokasjon vil være i Steinkjer, men stillingen innebærer uansett utstrakt reisevirksomhet i hele regionen. Berg- og geoteknikkseksjonen har 33 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Molde, Trondheim og Steinkjer. Seksjonen har oppgaver innen fagområdene ingeniørgeologi, geoteknikk, skredsikring og grunnboring. Vi har 3 moderne grunnboringsrigger som betjener hele regionen. Alle våre nytilsatte vil få grundig opplæring.

Hva skal du jobbe med?

Arbeidsoppgavene består i grunnundersøkelser (tilrettelegging/målinger/sonderinger/prøvetaking). Det benyttes borerigg, og den som blir tilsatt, skal etter opplæring kunne betjene boreriggen med tilhørende grunnboringsfunksjoner. Arbeidet kan tidvis være fysisk krevende.

Hvem er du?

For stillingen kreves førerkort kl. CE og fagbrev som anleggsmaskinfører eller anleggsmaskinreparatør. Erfaring som grunnborer/maskinfører/maskinkyndig, samt noe kjennskap og interesse for IT-verktøy vil bli vektlagt. Kravet til fagbrev kan fravikes om du har lang og relevant erfaring og personlig egnethet for stillingen.

Vi ønsker oss en person som er nøyaktig, ansvarsfull og har gode samarbeidsevner. Siden arbeidet innebærer utstrakt samarbeid i et team, og kontakt med grunneiere, er det nødvendig å beherske bra norsk muntlig.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Hva tilbyr vi

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt muligheter for etter- og videreutdanning.

Kontaktpersoner:
Arild Køhl
tlf: +47 74 12 26 94
mob: +47 934 64 786

Søk her

Vis flere stillinger: