Salgssjef

H-produkter AS, som er en del av Flakk Gruppen, er en av landets ledende produsenter av vinduer, dører og fasadeløsninger i vedlikeholdsfrie materialer. Hovedkontoret og fabrikken holder til i nye, moderne lokaler på Skodje utenfor Ålesund. Vi budsjetterer i 2016 med en omsetning på 155 mill. Selskapet har vært igjennom en fase med betydelig omstilling, og forutsetningene for videre vekst er gode.

FirmaH-produkter
FylkeMøre og Romsdal
StedSkodje
Søknadsfrist07.10.2016

Til H-vinduet plus+ som er vår vindusavdeling til boligsegmentet søker vi salgssjef. Vi ser etter en god leder og selger til å ta del i, og lede, vårt salgsteam. Vi har bl.a. framtidsrettede produkter, en sterk merkevare og avtale med flere av de store byggevarekjedene som basis for videre utvikling.

Viktige arbeidsoppgaver vil bl.a. være:

  • Operativt salgsarbeid overfor ulike målgrupper
  • Ledelse, oppfølging og videreutvikling av salgsorganisasjonen
  • Mål- og budsjettstyring
  • Kontakt med byggevarekjedene i form av forhandlinger og oppfølging av avtaler etc.
  • Kampanjer og salgsaktiviteter

Stillingen er tillagt resultatansvar for salg, og vil i nært samarbeid med gode kollegaer innebære en sjelden mulighet til å være med og utvikle selskapet videre. Vi søker en person med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, som er utviklingsorientert og temposterk, uredd for utfordringer og en god rollemodell. Det må påregnes betydelig reiseaktivitet.

Spørsmål om stillingen

Geir Vegsund, adm. dir., tlf 93 49 58 00

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: