<p>Politiet sperret av et område rundt en byggeplass på Storo i Oslo onsdag kveld etter at deler av et tak raste sammen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix</p>Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixFoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Deler av tak raste sammen på byggeplass i Oslo

Ingen personer ble skadd da et tak på en byggeplass på Storo i Oslo raste delvis sammen. Entreprenøren jobbet sent onsdag kveld med å rive resten for å unngå nye ras.

– Det er blitt gjennomført et søk på stedet. Det er ingen indikasjon på at det er folk inne, opplyser Oslo brann- og redningsetat på Twitter.

Politiet fikk melding om hendelsen av en forbipasserende klokken 19.36. Det er snakk om en tidligere bilforretning i Vitaminveien like ved bensinstasjonen Circle K.

– Det er et tak som har rast sammen inne på byggeplassen. Det er fare for at en vegg og mer av takkonstruksjonen skal rase sammen, sa operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til NTB.

Brannvesenets redningsavdelinger og ruinsøkhunder fra politiet har gått gjennom raset, uten å gjøre funn. Entreprenøren begynte onsdag kveld å rive resten av bygget for å unngå nye ras.