Privat

Uponor selger stadig flere fordelerskap

Hittil i år har Uponor AS i Vestby levert mer enn 1000 R2i – ready to install – fordelerskap.

R2i-spesialist Rune Hansen hos Uponor AS.

Privat

Hver enhet er ifølge en pressemelding et resultat av kundens spesifikasjoner og behov. De leveres direkte til byggeplassen klar for installasjon.

- Det kommer stadig inn nye prosjekter og oppfølgingsprosjekter. Vi kan stadig ønske nye kunder velkommen. Konkurransen er stor i markedet, og det er gledelig å se at vi kan hevde oss. Dette er kanskje på grunn at vi lytter til og lærer av våre kunder, sier R2i-spesialist Rune Hansen hos Uponor AS.

Han har selv mange år som rørlegger bak seg, og mener dialog direkte med brukergruppene er svært viktig for å kunne skape resultater.

- Rørleggeren kan få det mest avanserte eller det aller enkleste skapet, avhengig av hva som er mest funksjonelt og gir best resultater på hver enkelt byggeplass, sier han, og legger til at rørleggeren får et produkt som både sparer monteringstid og minimerer feilkildene.

- Vi har ikke noe standardskap på programmet. Alt er skreddersydd etter rørleggerens ønsker og spesifikasjoner. Hvert eneste skap er kvalitetskontrollert fra vår side og tydelig merket. Det eneste rørleggeren trenger å gjøre er å koble vann inn og forbruk ut, forklarer Hansen.

I dag leveres en stor del av skapene til blant annet leilighetsbygg, forretningsbygg med leiligheter over og borettslag med rekkehus og terrassehus.

- Skapene vi produserer kan kobles opp mot fjernvarme, nærvarme, varmepumpe, gassbrenner, etc. Det kan monteres egne styringssystemer, eller linkes opp mot SD-anlegg, forteller Hansen.