Etterlyser kandidater til Lambdaprisen 2016

Bransjeorganisasjonen Isolasjonsprodusentenes Forening (IPF), som består av de ti største produsentene og leverandørene av bygningsisolasjon i Norge, skal i år dele ut Lambdaprisen for syvende gang, og søker nå kandidater.

I den anledning ønsker styret i IPF forslag på kandidater du mener kan være aktuelle til årets pris. Lambdaprisen, som er en flott skulptur av kunstneren Reidar Finsrud og et diplom, kan deles ut til personer eller private og offentlige virksomheter som har utmerket seg spesielt når det gjelder:

-Nyvinnende bruk av isolasjonsmaterialer

-Reduksjon av energibruk i bygninger og installasjoner

-Å stimulere bruken av isolasjonsmaterialer generelt

Prisen har vært delt ut til en rekke toneangivende aktører og de seks tidligere prisvinnerne har vært: Tor Helge Dokka, Mesterhus Norge AS, Bengt Gunnar Michaelsen, Jadarhus AS, OBOS Nye Hjem og Ferry Smits.

Selv om IPF selv har et omfattende kontaktnett, oppfordrer styreleder Torkel Wæringsaasen alle som mener de har ett eller flere spennende navn på ”blokka” til å sende det inn. - Vi er takknemlige for alle innspill og forslag. Har du også en kort begrunnelse for forslaget, er det veldig bra, sier han.

Fristen for å komme med forslag på kandidater er satt til 1. november og kan sendes på mail til torkel.weringsaasen@rockwool.com