Elektrikere service

GK Elektro er et selskap i GK konsernet, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. GK Elektro er i 2016 etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 300 medarbeidere.

FirmaGK Elektro Trondheim
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist28.10.2016

Jobb med elektro hos Norges ledende TotalTekniske Entreprenør!

GK Elektro i Trondheim søker etter elektrikere og tekniske ledere til sin serviceavdeling. Vårt avdelingskontor i Trondheim har 31 medarbeidere og vi utfører service på små og store bygg. Hos oss vil du få sjansen til å bli del av et stort Skandinavisk konsern som satser på videre vekst.

Vi er på jakt etter serviceelektrikere og tekniske ledere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Vi trenger elektrikere til elektroleveranser, med fokus på vedlikehold og service, ombygginger, installasjoner og tiltak rundt teknikse anlegg for bygg automasjon, kulde og ventilasjonsteknikse anlegg. Vi levere og utvikler også i økende grad leveranser som sikkhetsanlegg for bygg og infrastruktur.

Det er ønskelig med elektrikerer som er vant til å jobbe selvstendig, har god teknisk innsikt og bred erfaring fra faget.

GK Elektro kan tilby en interesssant stilling i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om stillingen!

Referanse:Serviceelektrikere GK Trondheim

Kontaktperson: Robert Jenssen, Avdelingsleder, tel. 41228121

Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning? Nå trenger vi din kompetanse for å sikre og optimalisere drift av anlegg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig og dyktig miljø! Les mer om Elektro på www.gk.no

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: