Illustrasjon: Oxivisuals

God salgsåpning på Lillo gård

70 av de 74 første leilighetene ble solgt da OBOS arrangerte salgsmøte på Lillo gård i Nydalen i Oslo.

Det skriver den store boligbyggeren i en pressemelding.

Over 200 påmeldte møtte opp for å sikre seg en av de første 74 leilighetene på Lillo gård onsdag kveld.

Illustrasjon: Oxivisuals

I løpet av salgsmøtet ble 70 av leilighetene solgt, noe som betyr at det bare er fire leiligheter igjen i første salgstrinn.

– Dette var en fantastisk moro salgsmøte. Den første som valgte bolig, hadde ansiennitet fra 1936, mens den siste som slapp jubelen løs bare hadde vært medlem i et par uker. Vi solgte leiligheter i alle størrelser, fra 3,7 til 8,5 millioner kroner. Nå ser vi fram til ny salgsstart i oktober, sier prosjektselger Alexander Thomassen.

Da visningssenteret for Lillo gård åpnet, møtte mer enn tusen mennesker opp, heter det i pressemeldingen.

– Det har vært en enorm interesse for Lillo gård. Den populære beliggenheten gjør boligene svært attraktive, i tillegg til at folk liker at vi bevarer de historiske elementene og integrerer dem i nabolaget. Denne kombinasjonen av gammelt og nytt har begeistret mange, sier Thomassen.

Prosjektet er sentralt beliggende i Sandakerveien i Nydalen. Lillo gård blir hovedattraksjonen på området, hvor det skal bygges 440 boliger i løpet av de neste årene. Flere av bygningene på tomten er vernet, og vil bli stående som kulturminner. Prosjektet er et samarbeid mellom OBOS, Eiendomsplan og AF-gruppen.