Italienske Condotte søker Site engineer assistent til Follobaneprosjektet

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection for Condotte
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På vegne av Italienske Condotte søker vi "On-Site engineer" assistent. Dette er en unik mulighet til å bli med på Norges største samferdselsprosjekt innen jernbaneutbygging. Condotte har bred erfaring for det arbeidet som utføres i Follobaneprosjektet, inkludert erfaring med å drive tunneler ved bruk av drill & split, det vil si uten sprengstoff. Denne teknikken er viktig for deler av tunnelarbeidet nær Oslo sentrum. Som On site engineer kan du forvente både en operativ rolle på anlegget såvell som administrative oppgaver.

Ansvarsområde:

  • Teknisk rådgiver på byggeplassen for underleverandører og arbeidere
  • Oppfølging av plantegninger og beregninger
  • Administrere, overvåke og tolke kontrakter og dokumenter med underentreprenørene
  • Tilsyn og overvåking av arbeid internt og eksternt samt planlegging og organisering på anlegget for å møte avtalte tidsfrister

Kvalifikasjoner:

  • Flytende Norsk og Engelsk både skriftlig og muntlig.
  • Ing. / Siv. ing. innen bygg og anlegg. Utdannelse innen Geoteknikk / Ingeniørgeologi kan være av interesse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
  • Minimum 2 års relevant erfaring

Stillingene vil besettes forløpende, og vi ber om at CV og eventuell søknad sendes på Engelsk. Det vil gis prosjektanssettelse for ett år av gangen gjennom Sonar AS.

Søk stillingen her

Kontaktperson

Ørjan Berg Hansen

Partner

obh@sonar.no

922 41 849


Vis flere stillinger: