Fra venstre: Daglig leder Dag Robert Larsson, Erlend Os Husteli, Per Anders Brørby, Kjell Borglund, Torgeir Johansen og konsernsjef i Betonmast, Jørgen Evensen.

Lokale ledere overtar Betonmast Byggservice AS

Hele ledergruppen i Betonmast Byggservice AS signerte mandag en avtale om utkjøp av aksjene i selskapet fra Betonmast AS. Dag Robert Larsson blir leder i selskapet, som skifter navn til Byggservice Innlandet AS. 

Betonmast har skalert ned sin byggserviceenhet på nasjonalt nivå.

– Virksomheten har nå fått sin riktige størrelse, og den er konsentrert om områdene rundt Toten og Hadeland. Her har Betonmast lange og gode erfaringer med denne type virksomhet, heter det i en melding fra selskapet.

Dag Robert Larsson har det siste året ledet Betonmast Byggservice sin virksomhet i området. Han ser store muligheter i markedet fremover. Sammen med hele dagens ledergruppe har han valgt å kjøpe ut aksjene for å utvikle Betonmast Byggservice ytterligere. Det nye selskapet vil fortsatt utføre alt innen bygg- og tømrertjenester, entreprenørtjenester, oppussing, rehabilitering og restaurering i området Toten og Hadeland.

– Selskapet har i dag en rekordstor ordrereserve. Denne består av store og små offentlige og private oppdrag på nærings- og kontorbygg, sykehjem, nybygg, tilbygg, hytter og hus. Dette gir et godt utgangspunkt sier Dag Robert Larsson.
– Vi vil fortsette virksomheten i samme spor som før, og har ingen tanker om noen nedskalering. Vi snakker heller om det motsatte , legger Larsson til .

– Med den størrelsen Byggservice har i dag, er ikke Betonmast en riktig eier. Eierskap i denne type virksomhet krever nærhet og fokus, og vi må erkjenne at gode medarbeidere som Dag Robert og hans menn har en bedre forutsetning for å drive denne forretningen videre. Vi takker for laget og ønsker dem all lykke til videre, sier Konsernsjef i Betonmast Jørgen Evensen.

Betonmast Byggservice har i dag 40 medarbeidere, vil omsette for rundt 72 millioner kroner i 2016 og har en historisk høy ordrereserve.