Multiconsult søker Seksjonsleder samferdsel

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2000 medarbeidere.

Multiconsult Region midt har ca. 200 ansatte, hvorav ca. 150 er lokalisert i Trondheim. Vi flyttet inn i helt nye lokaler på Sluppen høsten 2014. Kontoret er hovedkontor for Region midt som også har kontorer i Ålesund, Steinkjer og Mo i Rana.

Region midt er organisert i 5 avdelinger: Samferdsel & Infrastruktur, Geofag, Bygg & Industri, Energi og Gjennomføring. Avdeling Samferdsel & Infrastruktur har ca. 35 ansatte, og har tre fagseksjoner for Samferdsel, VA-teknikk og Arealplan og landskap.

FirmaMulticonsult
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist03.10.2016

Seksjon Samferdsel består i dag av 17 positive, engasjerte og kompetente ingeniører og sivilingeniører som sammen utgjør et positivt og sammensveiset arbeids- og fagmiljø.

Vi søker ny seksjonsleder med erfaring fra samferdsel, gjerne fra planlegging/prosjektering av veg- og/eller baneanlegg, og søker derfor primært etter erfaren ingeniør eller sivilingeniør innenfor dette fagområdet. I denne stillingen vil du få muligheten til å bidra til å videreutvikle et ledende fagmiljø i bransjen. Seksjonsleder har et operativt personalansvar og vil, avhengig av bakgrunn og interesse, arbeide med senioroppgaver i våre oppdrag. Som seksjonsleder og rådgiver hos oss har du store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag.

Dine primære arbeidsoppgaver vil være daglig ledelse av seksjonen med personalledelse, styring av ressurser i tett dialog med medarbeiderne, ivareta målrettet rekruttering og kompetanseutvikling, være sentral i markedsføring og salg, og selvfølgelig ha fokus på økonomiske resultater for enheten. Deltakelse i oppdrag med din fagkompetanse tilpasset egen arbeidssituasjon og avdelingens behov.

Arbeidssted vil være Trondheim.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning fra universitet/høgskole, og faglig bakgrunn fra veg- eller jernbanesektoren.

Multiconsult kan tilby:

  • Personlig og faglig utvikling i samarbeid med øvrige kollegaer
  • Muligheter for å delta i store tverrfaglige prosjekter nasjonalt og internasjonalt
  • Gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre avdelinger/regioner
  • Moderne og funksjonelle kontorlokaler med gode parkeringsforhold og god kollektivdekning
  • 5 uker ferie pluss fri mellom jul/nyttår og i påsken
  • Bedriftshytter og et aktivt bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø

Synes du dette er noe for deg?

Da vil vi oppfordre deg til å sende en søknad til oss. For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV, eller ta kontakt med avdelingsleder Dag Ove Tinmannsvik, dot@multiconsult.no, tlf. 91116719.

Søk stilling

Vis flere stillinger: