Nyutdannet i 2017? Vi søker bruingeniør

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, ved markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Som en del av COWI-gruppen – med 80 års erfaring og ca. 6300 medarbeidere – har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen optimale team tilpasset det enkelte prosjekt.

FirmaCOWI
FylkeFlere fylker
StedOslo eller Bergen
Søknadsfrist21.10.2016

Innen COWIs divisjon for Transport og byutvikling samarbeider samfunnsplanleggere, ingeniører, økonomer, landskapsarkitekter, by- og regionplanleggere, plantevitere og naturforvaltere for å finne løsninger der miljø og mennesket står i sentrum. Vi arbeider med analyser, utredninger, planlegging, detaljplanleggingsoppgaver på alle plannivåer for å oppnå gode og fremtidsrettede bærekraftige løsninger. I nasjonal sammenheng er vi langt fremme innen bærekraftplanlegging og BREEAM Communities. COWI er markedsledende både nasjonalt og internasjonalt innen bruprosjektering. På nåværende tidspunkt er vi engasjert i noen av verdens største bruprosjekter og deltar i flere av fjordkryssingsprosjektene på Vestlandet.

Vi søker alltid etter smartere måter å løse samfunnets utfordringer på. Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som sørger for å utfordre oss. Derfor investerer vi mye i kompetanseutvikling av hver enkelt medarbeider. Som ingeniørstudent vet vi at du har mange valgmuligheter. Vårt håp er at du vil gi oss muligheten til å bli bedre kjent med deg.

Dine arbeidsoppgaver:
Som prosjektingeniør er dine primæroppgaver prosjektering og rådgivning av brukonstruksjoner, analyser og beregninger samt utarbeide tegninger i Novapoint/AutoCad. Du jobber tett sammen med en senior i en prosjektgruppe og etter hvert får du ansvar for mindre enfaglige oppdrag. Du deltar også på befaringer og kundemøter. Videre vil du selv være med på å forme din karriere og arbeidshverdag gjennom en personlig utviklingsplan som du utarbeider i samarbeid med i din leder.

Din kompetanse:

  • Sivilingeniør innen byggeteknikk/ konstruksjonsfag.
  • Gode ferdigheter innen statikk og betongdimensjonering.
  • Gode akademiske resultater.
  • Fordel med noe erfaring fra bruprosjektering.

Dine egenskaper:

  • Ansvarsbevisst og initiativrik.
  • Evner å planlegge, prioritere og jobbe strukturert.
  • Evner å tilegne deg ny kunnskap raskt og dele den med andre.

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Vi har et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag.

Arbeidssted: Oslo eller Bergen

Søknadsfrist: 21.oktober 2016. Legg ved karakterutskrifter/vitnemål og merk søknaden din i overskriften med hvilket kontorsted du ønsker å jobbe.

Tiltredelse: August 2017

Kontaktpersoner:

Vilde Haugnæss

HRD-konsulent

+47 922 93 945

viha@cowi.no

Søk her

Vis flere stillinger: